fbpx

The Spirited Garden

Own Company

The Spirited Garden is ontstaan vanuit mijn liefde voor de natuur en specifiek de genezende kracht van bloemen. Opgegroeid met holistische geneeswijzen en Bach Bloesems als ondersteuning bij wat voor processen dan ook – voelde ik in het najaar van 2021 dat ik hier zelf meer mee wilde doen. De opleiding tot Bach Bloesem therapeut was een organische eerste stap en vanuit hier is mijn bedrijf The Spirited Garden ontstaan. Waar ik als ‘flower essence practioner’ persoonlijke remedies maak op basis van de Bach Bloesem essences.

Natuurlijk kon een visuele identiteit hiervoor niet achterblijven – ook deze is heerlijk organisch ontstaan. Met als basis mijn fascinatie en liefde voor Keltische rituelen en symbolen, die voor mij de verbinding met de natuur en moeder aarde zo krachtig en in alle eenvoud symboliseren.

De artworks zijn een expressie van de kracht van elke bloesem uit de Bach remedies en een creatie nog vol in ontwikkeling. Wie weet waar dit zich in zal ontvouwen… (ik heb een vermoeden)

www.thespiritedgarden.com

Let's some create brand magic!

Wil je met mij werken of heb je een vraag? Plan hier een gratis en vrijblijvende kennismaking in. 

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨