fbpx

The Beloved Nomad

Brand Energy design | website flow

Oprichtster Aude Francois creëert vanuit haar bedrijf The Beloved Nomad de meest fantastische elopements en destination weddings. Destijds nog onder de naam Vedette Claudette kwam ze naar mij toe om de transformatie die ze al voelde in haar bedrijf concreet te maken en visueel tot leven te brengen vanuit een nieuwe merk identiteit (en naam). De energie van The Beloved Nomad is ‘barefoot luxury’, sensueel, mysterieus en een vooral stijlvol vanuit eenvoud. ‘Terug naar de essentie en dat supergoed doen’, aldus Aude. 

“Als ik nu terugblik en mezelf bij Emily zie aankloppen, zie ik een onzelfzeker persoon, weinig authentiek, die zich heel erg liet meevoeren met hoe de maatschappij en de markt opdraagt hoe je je moet gedragen en een aanbod zoals zovelen. Iemand die het gevoel had dat ze achter de feiten aanholde en eigenlijk een manusje-van-alles was. Iemand die angst had om voor haar eigen passie te durven kiezen en hiermee naar buiten te komen, uit schrik dat er geen markt voor ging zijn. Dat ik geen werk zou hebben.

Zodus, ging ik samen met Emily op een ‘journey’, opzoek naar de ware ik als ondernemer, wat ík wilde bereiken uit mijn zaak, op buikgevoel. Er kwamen hele andere zaken naar boven dan ‘veel klanten’. Passie. Balans. Creativiteit. Die uitkomsten hebben we nadien concreet omgezet in een helder aanbod en een passende branding. Twijfel sloeg me even om mijn hart, but boy, was I wrong! op minder dan 2 jaar tijd, tijdens corona (jaja, je leest het goed), ging ik van ‘ik heb wel een aantal klanten voor hetgene dat ik eigenlijk zou willen aanbieden’ naar ‘ik moet mensen weigeren’ en een geboekte agenda tot eind 2023. Publicaties in leuke magazines. Influencers die met me willen werken. En de kers op de taart – 2 superleuke werknemers waarmee we nu een fantastisch team vormen en ik ook zo meer work/life balans heb.”

Aude

Learn from the past

Power of love

Forgiveness

Let's some create brand magic!

Wil je met mij werken of heb je een vraag? Plan hier een gratis en vrijblijvende kennismaking in. 

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨