fbpx

Labsolute.

Brand Energy Design | website

Noortje & Liedewij hebben met hun fanstastische bedrijf Labsolute een missie: ‘We want to spread health!’ Door middel van labtests voor thuis bieden ze inzicht in wat jouw lichaam je probeert te vertellen. De stijl voor Labsolute mocht een combinatie worden van toegankelijk en stijlvol en vooral wegblijven van het medische gevoel waar andere labtests vaak in vervallen. De merk identiteit werd een combinatie van luxe en statige letters en speelse ‘digitale stickers’. In combinatie met de frisse en zachte kleuren is het een super positief en vrouwelijk geheel geworden – en word ik er zelf iedere keer weer heel blij van als ik er naar kijk!

Niet alleen mocht ik de identiteit ontwikkelen, ik vertaalde deze ook naar een volledige webshop, statische instagram pagina, persoonlijk rapport dat klanten ontvangen met de test uitslag, verpakkingsmateriaal en een ontwerp voor de Labsolute supplementen lijn. Zo kloppen alle details in het merk helemaal met de energie van Labsolute.

www.labsolute.nl

“Emily is via via op ons pad gekomen en wat zijn we daar dankbaar voor! Emily heeft de gave om een brij aan ideeën inzichtelijk te maken en te structureren. Dat aangevuld met haar creatieve vermogen om het gevoel van je bedrijf perfect in beeld te brengen, maakt haar een one of a kind lady waar je ook nog eens heel gezellig mee kunt samenwerken. Superdank voor het werk wat je voor ons hebt gedaan en doet!”

Noortje berger & liedewij Theisens

Let's some create brand magic!

Wil je met mij werken of heb je een vraag? Plan hier een gratis en vrijblijvende kennismaking in. 

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨