fbpx

Labsolute.

merkstrategie | merk identiteit | website

Noortje & Liedewij hebben met hun fanstastische bedrijf Labsolute een missie: ‘We want to spread health!’ Door middel van labtests voor thuis bieden ze inzicht in wat jouw lichaam je probeert te vertellen. De stijl voor Labsolute mocht een combinatie worden van toegankelijk en stijlvol en vooral wegblijven van het medische gevoel waar andere labtests vaak in vervallen. De merk identiteit werd een combinatie van luxe en statige letters en speelse ‘digitale stickers’. In combinatie met de frisse en zachte kleuren is het geheel super herkenbaar en word ik er zelf iedere keer weer heel blij van als ik er naar kijk!

Niet alleen mocht ik de merkstrategie en identiteit ontwikkelen, ik vertaalde deze ook naar een volledige webshop, statische instagram pagina, persoonlijk rapport dat klanten ontvangen met de test uitslag, verpakkingsmateriaal en een ontwerp voor de Labsolute supplementen lijn. Zo kloppen alle details in het merk helemaal met het gevoel dat Labsolute wil neerzetten. 

www.labsolute.nl

“Em, dankjewel voor het fantastische werk wat je voor ons gedaan hebt!!! Het ziet er allemaal zo fantastisch uit en het werkt als een tierelier.”

Noortje berger & liedewij Theisens

Laten we kennismaken! 

Klaar om jouw bedrijf & merk naar het volgende niveau te brengen en enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens dit – volledig vrijblijvende – kennismakingsgesprek kijken we samen of we een match zijn.

Let’s create some magic!

Liefs, Emily

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨