fbpx

Jeannette Pullen

brand energy design | website

Vorig jaar won Jeannette via een winactie van Holistik een Rock Your Brand Box – en eerlijk deze had naar geen beter persoon kunnen gaan! De tranen stonden in m’n ogen toen ik haar berichtje ontving over hoe dankbaar ze was en dat het op geen beter moment had kunnen komen. Want waar eind vorig jaar de plannen voor haar eigen bedrijf rondom suïcide preventie, niet-aangeboren hersenletsel en mindfulness nog stilletjes borrelden, gaf de box en mijn 1:1 met haar het laatste zetje om haar bedrijf echt concreet te maken. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en mocht ik Jeannette helpen haar prachtige missie – om het taboe rondom zelfdoding te doorbreken – in de wereld te zetten door een merkidentiteit en website voor haar te ontwikkelen. Haar bedrijf is in deze tijd nóg relevanter geworden en ik ben super trots en dankbaar dat ik daar een klein beetje aan heb mogen bijdragen.

www.jeannettepullen.nl

“Na mijn eerste gesprek met jou ging de energie al stromen. Ben ik gaan doen wat ik al zo lang wilde doen. Bij mij zat het nog in mijn hoofd, maar jij liet het mij voelen… En de huisstijl? Wat een verbazing toen je het presenteerde. Dit was en is Mij. Over energie gesproken.”

Jeannette Pullen

Let's create magic!

Voel jij dat dit jouw volgende stap is? Plan hier een gratis en vrijblijvende kennismaking en ontdek of we een match zijn ♡

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨