fbpx

House of Essence

merkstrategie | merk identiteit | website

Vanuit haar prachtige bedrijf House of Essence brengt Romy Barendse de werelden van spiritualiteit, duurzaamheid en gezondheid samen. House of Essence krijgt haar eigen fysieke locatie als Holistic Oasis in de stad. Daarnaast organiseren ze evenementen en is er de House of Essence podcast. De vraag van Romy bij de start van onze samenwerking: ontwikkel een merk identiteit die voelt alsof het door de natuur is gemaakt. De stijl heeft dan ook veel organische, imperfecte vormen en aardse kleuren. Het logo symboliseert het ‘huis’ met daarin de essentie: een imperfecte cirkel. Een stijl die aards, zacht en toch heel stevig aanvoelt. Door asymmetrische gebogen overgangen krijgt zelfs iets digitaals als de website een natuurlijk gevoel. 

www.houseofessence.nl

“Emily volgt haar intuïtie, maar denkt ook strategisch met je mee in het grotere geheel. Ze daagt je uit om ook even anders te kijken. Met recht een geweldige brand coach en een bijzondere vrouw om mee samen te mogen werken!”

Romy

Iconen bij de 3 pijlers: health, sustainability, spirituality
Geanimeerd door Esmay Verschuren

“Zo blij met alles wat je gemaakt hebt! De reacties zijn zo mooi! Echt heel fijn. Dank je wel nogmaals voor al je hulp, support en gewoon voor je liefde en wie je bent!”

Romy

Laten we kennismaken! 

Klaar om jouw bedrijf & merk naar het volgende niveau te brengen en enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens dit – volledig vrijblijvende – kennismakingsgesprek kijken we samen of we een match zijn.

Let’s create some magic!

Liefs, Emily

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨