fbpx

De Makers Coach

Brand Energy design

Voor de ontzettend leuke Margriet mocht ik de visuele vertaling maken van haar energie naar de brand identity van haar nieuwe bedrijf De Makers Coach. Waarmee ze vanuit haar liefde voor ambacht, haar strategische en commerciële inzicht en jarenlange ervaring als succesvol ondernemende maker, vrouwelijke makers helpt om hun zichzelf, hun talent en product op waarde te schatten en zo hun ideale klant aan te trekken.

De brand identity voor De Makers Coach voelt voor mij als een hele steady ruggengraad vanuit waar ik mij zelfverzekerd kan uitdrukken. Het gemak waarmee ik content kan maken met deze stijl is waanzinnig. Ik voel mij gesterkt door deze branding en krijg er super veel goeie reacties op. Voor mijn gevoel heb ik de investering er nu al uit en het is een feestje om met Em en deze huisstijl te werken.

Margriet

Het gemak waarmee ik content kan maken met deze stijl is waanzinnig. Een super uitgebreid pakket (social uitingen, fonts, kleuren, voorbeelden) wordt netjes opgeleverd in Canva zodat je er gelijk mee aan de slag kan en er werd zelfs aan een email handtekening gedacht.

Margriet

Let's some create brand magic!

Wil je met mij werken of heb je een vraag? Plan hier een gratis en vrijblijvende kennismaking in. 

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨