fbpx

De Content Coach

merkstrategie | merk identiteit | website

Emel, de vrouw achter De Content Coach benaderde mij voor een kleurrijke merkidentiteit en website voor haar bedrijf dat onder de nieuwe naam ‘De Content Coach’ verder zou gaan. Tegen zo’n vrolijke persoonlijkheid zeg ik natuurlijk geen nee! Ik ontwikkelde een kleurrijke stijl voor haar, waarmee ze haar bedrijf direct sterk op de kaart zet en waarin de positieve energie van Emel zelf ook volledig naar voren komt. Energiek, vol kleur en met een ‘funky’ randje. 

www.decontentcoach.nl

“Ik heb nu een supertoffe huisstijl waarmee ik serieus word genomen. Het match bij mij als persoon en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf + het trekt de juiste klanten aan!”

Emel – De Content Coach

“De samenwerking was heel chill, het proces ging soepel en ik had het idee dat Emily en ik snel op een lijn lagen en ze mij begreep vanaf het eerste moment.

Emel – De Content Coach

“Ik ben heel blij dat ik nu merk heb dat ik mezelf eigen kan maken. Want ik kan van alles maken in Canva en dat is zo fijn!”

Emel – De Content Coach

gratis intake

Ontdek wat ik voor jou kan doen!

Enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens deze - volledig vrijblijvende - intake bespreken we al je vragen en kijken we of we een match zijn! 💜

Ontvang mijn gratis ebook 'Let the energy flow!'

 

Waarin ik je vertel hoe je in 5 stappen jouw merk weer helemaal afstemt op jouw energie en zo de leukste klanten aantrekt.

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨