fbpx

Anja van Altveer

Brand Energy design | website flow

Vanuit haar loepzuivere intuïtie en nuchter relativeringsvermogen en de persoonlijke reis waarin ze zelf een prachtige transformatie heeft gemaakt, helpt Anja vrouwen om thuis te komen bij zichzelf. Ease & grace waren de twee belangrijkste woorden bij de visuele vertaling van haar interne magie. Vrouwelijke kracht, gecombineerd met elegantie en lichtheid. Een super zachte vibe die aanzet tot beweging en vernieuwing. 

Emily is een ware magic creator! Ze is intuïtief én strategisch en weet deze competenties op een prachtige wijze met elkaar te verbinden. Ze heeft op een treffende wijze visueel gemaakt wat tot dan toe alleen in mijn hoofd zat. Met haar ontwerp kwamen mijn dromen tot leven! Een magisch ervaring die zich eigenlijk niet goed in woorden laat vertalen. Dat is ook helemaal niet nodig. De samenwerking met Emily draait om het visueel tot leven brengen van de energie die er achter zit.

Anja

Het ontwerp sluit naadloos aan bij wie ik ben als persoon en waar ik voor sta met mijn bedrijf. Het was de ontbrekende schakel om ook op dat vlak thuis te komen bij mezelf! Ik heb intens genoten van onze fijne en waardevolle samenwerking!

Anja

Let's some create brand magic!

Wil je met mij werken of heb je een vraag? Plan hier een gratis en vrijblijvende kennismaking in. 

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨