fbpx

Jeannette Pullen

merkstrategie | merk identiteit | website

Vorig jaar won Jeannette via een winactie van Holistik een Rock Your Brand Box – en eerlijk deze had naar geen beter persoon kunnen gaan! De tranen stonden in m’n ogen toen ik haar berichtje ontving over hoe dankbaar ze was en dat het op geen beter moment had kunnen komen. Want waar eind vorig jaar de plannen voor haar eigen bedrijf rondom suïcide preventie, niet-aangeboren hersenletsel en mindfulness nog stilletjes borrelden, gaf de box en mijn 1:1 met haar het laatste zetje om haar bedrijf echt concreet te maken. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en mocht ik Jeannette helpen haar prachtige missie – om het taboe rondom zelfdoding te doorbreken – in de wereld te zetten door een merkidentiteit en website voor haar te ontwikkelen. Haar bedrijf is in deze tijd nóg relevanter geworden en ik ben super trots en dankbaar dat ik daar een klein beetje aan heb mogen bijdragen.

www.jeannettepullen.nl

Het is uniek wat jij neerzet. Jij hebt dat borrelende gevoel van mij concreet gemaakt, door jouw coaching en mijn merkidentiteit neer te zetten. Het klopt gewoon, dit ben ik.

Jeannette Pullen

gratis intake

Ontdek wat ik voor jou kan doen!

Enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens deze - volledig vrijblijvende - intake bespreken we al je vragen en kijken we of we een match zijn! 💜

Ontvang mijn gratis ebook 'Let the energy flow!'

 

Waarin ik je vertel hoe je in 5 stappen jouw merk weer helemaal afstemt op jouw energie en zo de leukste klanten aantrekt.

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨