fbpx

Jeannette Pullen

merkstrategie | merk identiteit | website

Vorig jaar won Jeannette via een winactie van Holistik een Rock Your Brand Box – en eerlijk deze had naar geen beter persoon kunnen gaan! De tranen stonden in m’n ogen toen ik haar berichtje ontving over hoe dankbaar ze was en dat het op geen beter moment had kunnen komen. Want waar eind vorig jaar de plannen voor haar eigen bedrijf rondom suïcide preventie, niet-aangeboren hersenletsel en mindfulness nog stilletjes borrelden, gaf de box en mijn 1:1 met haar het laatste zetje om haar bedrijf echt concreet te maken. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en mocht ik Jeannette helpen haar prachtige missie – om het taboe rondom zelfdoding te doorbreken – in de wereld te zetten door een merkidentiteit en website voor haar te ontwikkelen. Haar bedrijf is in deze tijd nóg relevanter geworden en ik ben super trots en dankbaar dat ik daar een klein beetje aan heb mogen bijdragen.

www.jeannettepullen.nl

Het is uniek wat jij neerzet. Jij hebt dat borrelende gevoel van mij concreet gemaakt, door jouw coaching en mijn merkidentiteit neer te zetten. Het klopt gewoon, dit ben ik.

Jeannette Pullen

Laten we kennismaken! 

Klaar om jouw bedrijf & merk naar het volgende niveau te brengen en enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens dit – volledig vrijblijvende – kennismakingsgesprek kijken we samen of we een match zijn.

Tot binnenkort!

Liefs, Emily

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨