fbpx

Arrezina

merkstrategie | merk identiteit | website

Met haar prachtige onderneming leert Arrezina de magie van het loslaten. Ze komt zelf uit een intense periode met chronische ziekte en heeft zichzelf geleerd om angst en spanning los te laten en hiermee weer van het leven te kunnen genieten. Ik ben dan ook super dankbaar dat ik haar heb mogen helpen haar bedrijf in de wereld te zetten door een visuele identiteit en website te ontwikkelen waarin haar zachte en toch krachtige energie naar voren komt. Een unieke stijl die verre van digitaal aanvoelt en juist veel diepgang heeft – net als de ondernemer erachter!

www.arrezina.nl

“She did an amazing job! Kan niet wachten om te laten zien hoe mega f*cking mooi mijn website wordt!”

Arrezina

Laten we kennismaken! 

Klaar om jouw bedrijf & merk naar het volgende niveau te brengen en enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens dit – volledig vrijblijvende – kennismakingsgesprek kijken we samen of we een match zijn.

Let’s create some magic!

Liefs, Emily

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨