fbpx

Politieke Adem

merkstrategie | merk identiteit | website

Marleen Weener is een power vrouw met een imposante achtergrond in de politiek die nu met haar nieuwe bedrijf Politieke Adem de wereld van mindfulness en politiek samenbrengt. Ze biedt training en coaching voor politici, ambtenaren en bestuurders, vanuit het geloof dat wanneer je lekkerder in je vel zit, je de wereld een stukje beter kan maken. De stijl en website die ik voor haar ontwikkelde brengt ook visueel de twee werelden samen: het blauw en rood – twee klassieke kleuren uit de politiek – gecombineerd met warme, zachte beigen en nude tinten die het mindfulness gedeelte weerspiegelen. De golvende lijnen – de adem – en de statige zwart/wit beelden (door de fantastische Vivianne Sanderse) – maken het compleet. 

“Emily is zo’n wereldvrouw! Ik wist meteen toen ik haar ontmoette dat zij mijn huisstijl mocht gaan doen en ik ben haar daar zo dankbaar voor!”

Marleen – Politieke Adem

“De stijl is heel herkenbaar en ik krijg er vaak complimenten over, maar die zijn eigenlijk voor Emily”

Marleen – Politieke Adem

Laten we kennismaken! 

Klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen en enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens dit – volledig vrijblijvende – kennismakingsgesprek kijken we samen of we een match zijn. 

Tot binnenkort!

Liefs, Emily

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨