fbpx

Politieke Adem

merkstrategie | merk identiteit | website

Marleen Weener is een power vrouw met een imposante achtergrond in de politiek die nu met haar nieuwe bedrijf Politieke Adem de wereld van mindfulness en politiek samenbrengt. Ze biedt training en coaching voor politici, ambtenaren en bestuurders, vanuit het geloof dat wanneer je lekkerder in je vel zit, je de wereld een stukje beter kan maken. De stijl en website die ik voor haar ontwikkelde brengt ook visueel de twee werelden samen: het blauw en rood – twee klassieke kleuren uit de politiek – gecombineerd met warme, zachte beigen en nude tinten die het mindfulness gedeelte weerspiegelen. De golvende lijnen – de adem – en de statige zwart/wit beelden (door de fantastische Vivianne Sanderse) – maken het compleet. 

“Emily is zo’n wereldvrouw! Ik wist meteen toen ik haar ontmoette dat zij mijn huisstijl mocht gaan doen en ik ben haar daar zo dankbaar voor!”

Marleen – Politieke Adem

“De stijl is heel herkenbaar en ik krijg er vaak complimenten over, maar die zijn eigenlijk voor Emily”

Marleen – Politieke Adem

gratis intake

Ontdek wat ik voor jou kan doen!

Enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens deze - volledig vrijblijvende - intake bespreken we al je vragen en kijken we of we een match zijn! 💜

Ontvang mijn gratis ebook 'Let the energy flow!'

 

Waarin ik je vertel hoe je in 5 stappen jouw merk weer helemaal afstemt op jouw energie en zo de leukste klanten aantrekt.

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨