fbpx

Power Call

75 min online strategisch sparren 

Geef jouw onderneming een power boost! Tijdens de Power Call gaan we 75 min strategisch sparren via zoom. Over dat waar jij in je onderneming in vast loopt of juist grote stappen in wil gaan maken.

Ik denk strategisch, intuïtief en creatief met je mee en zet je aan het denken. Met de inzichten uit de call kan jij vervolgens praktisch en met focus aan de slag.

Investering: 177,- 

excl. btw

“Je bent als strategische coach heel fijn! Je creëert overzicht, stelt de juiste vragen en creëert een fijne setting om echt tot de kern te komen. Mijn grootste inzicht: dat het allemaal simpeler is dan ik dacht en vooral dat ik nog scherper mag neerzetten wat ik aan toegevoegde waarde heb. Je bent een topper en ik kijk er naar uit om meer samen te werken!

 

Samantha van Londen

“Het voelt nog steeds ongelooflijk. Maar binnen een uur tijdens een 1:1-sessie wist Emily door haar bevraging al mijn ideeën concreet te maken. Waar ik geen samenhang zag in mijn aanbod, maakte zij er een holistisch beeld van. Nog steeds kan ik dat gevoel terughalen. Wat een verademing. Ineens voelde ik vanuit mijn tenen dat dit is wie ik ben en wat ik wil gaan doen.”

 

Jeannette Pullen

“Ik houd van Emily’s benadering en de manier waarop ze de diepte in weet te gaan en tegelijk heel praktisch en doelgericht blijft. Ze luisterde heel goed en kwam steeds terug bij dingen die eerder waren gezegd. Persoonlijk vond ik de klik heel fijn.”

 

Marleen Mulder
Minimal Mass

“Emily volgt haar intuïtie, maar denkt ook strategisch met je mee in het grotere geheel. Ze daagt je uit om ook even anders te kijken. Met recht een geweldige brand coach en een bijzondere vrouw om mee samen te mogen werken!”

 

Romy Barendse
House of Essence

“Emily heeft me het inzicht gegeven dat mijn "beren op de weg" alleen maar in mijn hoofd bestaan. Dus dat kan ik zelf oplossen (empowering). Verder heeft ze me heel praktische opdrachten heeft meegegeven en doelen om verder mee aan de slag te gaan. PLUS de inspiratie om dat direct te gaan doen!”

 

Marleen Mulder
Minimal Mass

over emily

Intuitief
Strategisch
Creatief

Opgeleid als Strategic Designer en inmiddels ook docent in dit vakgebied op dezelfde Technische Universiteit Delft, weet ik precies hoe je jezelf als bedrijf en merk sterk in de markt positioneert.

Maar mijn aanpak is niet alleen strategisch. Juist ook mijn intuïtieve, spirituele kant en inmiddels jaren lange ervaring als designer en art director vormen samen een unieke mix aan skills waarmee ik je help een onderneming vorm te geven die succesvol draait op JOUW voorwaarden.

Ik werkte als merkstrateeg en art director bij een branding bureau, runde als co-founder een eigen branding bureau en had ooit zelfs mijn eigen chocolade winkel. Het ondernemen zit in m’n bloed en I love it!

Waarom: omdat je zelf de regels bepaalt - zelf de richting kiest en ik het heerlijk vind om los te breken van de standaard hokjes, de gebaande paden en wat iedereen al doet.

We creëren samen een business strategie / merk identiteit die past bij JOU, juist anders dan de rest want f*ck de hokjes! Vanuit flow, vanuit de juiste energie en oneindige creativiteit.

plan direct jouw power call

Kies in de agenda hiernaast direct een datum & tijd waarop het jou uitkomt. Na aanmelding ontvang je de Zoom-link in de mail. De factuur stuur ik binnen 2 dagen naar je toe, fijn als je deze voor de call kan voldoen.

Kijk er naar uit om je te spreken!

Liefs, Emily

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨