1:1 Power traject

Een merk dat jouw energie ‘ademt’!

Alles is energie – en waarom zou jouw merk daarin achter blijven? 

Jouw leukste klanten zijn degene die resoneren met jouw energie, wanneer ze jou als persoon ontmoeten voelen ze dat direct. Maar online is een ander verhaal.

Laat klanten ook jouw energie voelen wanneer ze een post op social media voorbij zien komen, jouw website bekijken of je visitekaartje in handen krijgen. Hoe? Met een merk dat volledig jou ‘ademt’. 

Geen klanten meer die onbewust afhaken, maar de leukste klanten die direct voelen dat ze bij jou moeten zijn! 

Plan een power call in en ontdek wat ik voor jou kan doen!

Merken zijn ENERGIE! Kleur, vorm – creëren emotie en maken dingen los! Hoe heerlijk als dat precies de juiste energie is waarmee jij jouw klanten kan raken?

Voor ‘powerful do-gooders’
Ondernemende vrouwen die op hun eigen unieke manier de wereld een stukje mooier maken.

Je bent bereid te investeren om jouw missie sterk en groots neer te zetten. 

Je bent druk met jouw eigen expertise en jouw merk moet makkelijk zijn in gebruik, zodat je daar niet over na hoeft te denken. 

Je vindt het belangrijk dat jouw merk goed voelt en past bij wie jij bent. Niet zomaar een ‘jasje’ dat ook voor ieder ander had kunnen zijn. Nee, een merk dat een verlengstuk is van wie jij bent, waar je voor staat en wat je uitstraalt. 

Let’s get that energy moving!

Enthousiast? Plan een power call en ontdek wat ik voor jou kan doen!

Wat gaan we doen?

Van binnen naar buiten

We werken van binnen naar buiten. Jouw energie en vibes, maar ook jouw visie, missie en doelgroep zijn bepalend voor hoe jouw merk mag gaan ‘voelen’. Tijdens en power sessie bij de start van het traject zetten we samen de strategie neer voor jouw merk. En ja dat klinkt heel rationeel, maar geloof me, er komt ook genoeg intuïtie bij kijken! 

Moodboard & huisstijl

Vanuit daar ga ik aan de slag met de vertaling naar een moodboard. Voelt dit moodboard goed, klopt het bij wat jij wil uitstralen? Dan kan ik los en starten met het creëren van jouw nieuwe huisstijl. Deze betaat uit een logo, lettertypes, kleurenpalet en grafische elementen – bijvoorbeeld iconen of illustraties.

Oplevering in Canva

Wanneer jij helemaal blij bent met jouw nieuwe merk, lever ik alles op in Canva (of in overleg in een ander programma), waarin ik jouw Canva Pro omgeving volledig inricht met alle elementen die je nodig hebt. Ik stel de standaard lettertypes in, voeg het kleurenpalet toe en zorg dat er genoeg templates – voor Instagram, Facebook, visitekaartje, etc – zijn in jouw nieuwe huisstijl waar jij de komende tijd mee vooruit kan. 

Want some more?

Jouw nieuwe stijl direct doorgevoerd in een nieuwe website? Dat kan!

Na het power traject ontwikkel ik een krachtige website volledig in jouw nieuwe stijl. Zodat jouw energie en boodschap ook online op de juiste manier overkomt op jouw leukste klanten.

Tijdens de power call bespreken we jouw wensen voor een nieuwe stijl en website! 

Het resultaat

Nothing can stop you now!

Een easy to use merk waarmee jij jouw leukste klanten gaat aantrekken, een merk dat goed voelt, waar je trots op bent en wat je aan de hele wereld wilt laten zien! 

Plus, je kan er meteen heel eenvoudig zelf mee aan de slag – verzekerd dat alles wat je maakt in de juiste stijl staat. 

En omdat ik zeker wil weten dat je uit de voeten kan met jouw nieuwe stijl, ontvang je standaard 2 uur creatief advies/hulp na oplevering – in te zetten wanneer het voor jou uitkomt!

Let’s get that energy moving!

Enthousiast? Plan een power call en ontdek wat ik voor jou kan doen!

gratis power call

Ontdek wat ik voor jou kan doen!

Ben je enthousiast over wat ik doe en heb je wellicht nog wat vragen? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens de - volledig vrijblijvende - power call bespreken we al je vragen en vertel ik je precies hoe we jouw merk rock solid gaan neerzetten!

Lieve woorden

"We hebben al een aantal jaar, sinds de start van ons platform Holistik, heel fijn samengewerkt met Emily. Zonder Emily had Holistik er niet zo mooi uitgezien! Ze heeft ons geholpen met de strategie en een vertaalslag gemaakt naar de doelgroep van ons magazine. En daar is zij gewoon heel goed in. Ze kon alle chaos in ons hoofd tijdens een brainstormsessie heel visueel maken. En wat heel tof is aan hoe zij denkt, is dat ze heel erg houdt van een edgy twist, waarmee ze ons bleef verrassen."

 

Karlijn Visser & Evelyn van Hasselt
Holistik

"Emily heeft mijn nieuwe merk identiteit ontworpen en in één woord is onze samenwerking magisch te noemen! Emily werkt van binnen naar buiten en kijkt eerst naar waar je kernwaarden liggen, wat je belangrijk vindt en wat je wil uitstralen. Daarna gaat zij aan de slag met wat zij goed kan - namelijk dat vertalen naar beeld. Ik was gelijk al enthousiast over wat ze had gemaakt - zij heeft haar ding gedaan en mijn merk identiteit is echt fantastisch! Mijn klanten vinden het prachtig, ik vind het prachtig! En het staat precies voor wat ik wil uitstralen."

 

Marjolein Stokker
InnerPracht

"Werken met Emily is een feestje. Ze voelt goed aan wat je wilt én wat bij je past. Ze is scherp en stelt de goede vragen, waardoor je zelf nog net weer wat scherper nadenkt over wat je eigenlijk wilt en wat je beweegt. Ze heeft een hele fijne ontspannen aanpak, komt met goede voorbeelden, waarmee ze je enorm helpt om je gevoel te verwoorden en verbeelden. Zij vertaalt dit vervolgens naar een professionele merk identiteit. Wat je ontvangt is prachtig en kloppend. Zoek je sensitiviteit, creativiteit en professionaliteit, mét een hart en prachtig resultaat? Bel Emily!"

 

Martine Beverdam
Beverdam Management

Let’s get that energy moving!

Enthousiast? Plan een power call en ontdek wat ik voor jou kan doen!

FAQ

Wat is de investering voor het power traject?

De kosten voor het Power Traject liggen tussen de 2500.- en 3300,- afhankelijk van jouw wensen – deze bespreken we tijdens de Power Call, waarna je een offerte op maat ontvangt. 

Je ontvangt hiervoor sowieso een volledig op jouw energie afgestemde nieuwe merk identiteit, compleet met logo, lettertypes, kleurenpalet en grafische elementen (iconen, illustraties, etc) – opgeleverd in Canva met templates om zelf super eenvoudig in stijl social media posts en andere uitingen voor je merk te maken.  

Uiteraard kan je dit in termijnen betalen. Standaard is de verdeling 30% aanbetaling, 70% bij oplevering van project. Maar in overleg kan dit ook anders worden verdeeld.

Hoelang duurt het traject?

Ongeveer 7 weken van start tot oplevering, afhankelijk van wanneer de tussentijdse momenten in onze agenda’s passen. 

Ik weet niet hoe Canva werkt, is dat erg?

Nee zeker niet! Gelukkig is Canva een heel intuïtief en makkelijk programma. Bij de oplevering geef ik je graag uitleg over het programma, zodat je zelf ermee aan de slag kan. 

Zit Canva Pro bij de prijs inbegrepen?

Omdat het een abonnement is dat jaarlijks/maandelijks wordt betaald, is de aanschaf van Canva Pro (10,- / maand) voor eigen rekening. Zo kan je ook gemakkelijk zelf bepalen hoelang je het wilt gebruiken. 

Krijg ik ook de bestanden als .jpg etc?

Yes! Ik lever alle bestanden ook op via Dropbox als .jpeg  zodat je ze bijvoorbeeld op je website of op andere uitingen kan gebruiken Of gemakkelijk door kan sturen naar anderen die jouw logo nodig hebben bijvoorbeeld. 

Kan ik in termijnen betalen?

Yes dat kan! Standaard is de verdeling 30% aanbetaling, 70% bij oplevering van project. Maar in overleg kan dit ook anders worden verdeeld.

Ik heb al een logo dat ik graag wil houden

Uit ervaring weet ik dat bij het vernieuwen van een huisstijl een bestaand logo vaak niet meer ‘klopt’ en uit de toon valt. Het totaalplaatje moet kloppen, en dat werkt het beste met een nieuw logo, die past bij deze nieuwe vibes. Wil je toch graag je bestaande logo houden, neem dan even contact op, dan kijken we of we een match zijn.

Maak je ook websites?

Jazeker, na het branding traject ontwerp en bouw ik jouw website in WordPress, volledig in jouw nieuwe stijl. Zodat jouw online visitekaartje ook helemaal klopt. We bespreken dit tijdens de power call, zodat ik dit mee kan nemen in jouw persoonlijk afgestemde offerte. 

Let’s rock
your brand!