Dare to stand out!

©2019 by Emily van Vught

1:1 POWER HOURS

Ondernemerschap is fantastisch, maar soms mis je toch echt een partner om mee te sparren - look no further! Met de Power Hours ben ik voor een halve dag of meer 1-op-1 beschikbaar als jouw strategische & creatieve sparring partner!

 

Gebruik de uren om te sparren over bijvoorbeeld je verdienmodel, nieuwe business ideeën, de indeling van je website, het bepalen van je tarief, je merkstrategie of je branding. Ik denk met je mee vanuit mijn strategische, zakelijke en creatieve expertise, en ervaring als merkstrateeg voor bedrijven. Bring it on!

 

De voordelen:

> Strategisch & creatief advies over je business & merk

> Doelgericht en met vernieuwde focus gaan we samen aan de slag

> Sparren over ondernemen en kansen voor jouw merk

> In persoon of via Skype - wat voor ons beiden handig is!

> De Power Hours zijn 3 maanden in te zetten

Power Hours

1x een halve dag (3 uur)

397,- excl. btw

Power Hours Extra

2 sessies van 3 uur

797,- excl. btw

Power Hours Deluxe

3 sessies van 3 uur

1197,- excl. btw

Praktisch:

> Na het afrekenen ontvang je van mij een mailtje met daarin alle informatie voor het prikken van een datum voor de Power Hour sessie(s)! 

In het kort:

> Strategische & creative blik op jouw business & merk

 

> Een, twee of drie keer een halve dag sparren

Op locatie of via skype

> Binnen 3 maanden te gebruiken

Power Hours

397,- excl. btw

Power Hours Extra

2 sessies van 3 uur

797,- excl. btw

Power Hours Deluxe

3 sessies van 3 uur

1197,- excl. btw

Liever eerst even kennismaken voordat we aan de slag gaan?

 

Dat mag zeker! Je kan me altijd even bellen of mailen. Of laat je gegevens achter, dan neem ik contact met jou op :) 

Emily heeft niet alleen veel ervaring op gedaan in het bedrijfsleven. Ze rockt als jong ondernemend multitalent ook heel Nederland, België en omstreken.

 

Als je met Emily werkt, weet ze je te raken en motiveren je wereldwijde missie te leven. Het omzetten in een brand dat voor je werkt, is een kunde. Het wereldwijd succesvol maken, een gift.

Fijke Willemse

 

Uitgeroepen tot #NR1 Counselor van België & Nederland

Over Emily

Ik werkte jaren als merkstrateeg voor grote bedrijven en hielp deze met het creëren van een merk waarmee ze de harten van hun doelgroep konden veroveren. Dit was super leerzaam, maar gaf me niet de voldoening die ik zocht. Nu zet ik mijn kennis en ervaring in voor vrouwen die voelen dat ze een missie te vervullen hebben in dit leven. Ik help ze om een business & merk te creëren waarmee ze met hun missie de wereld kunnen veroveren!

Reach for the stars! 

Andere producten

Dare to stand out traject

Het traject voor awesome vrouwen die niet bang zijn om met hun business en merk uit de grijze massa te springen, hun missie van de daken gaan te schreeuwen en met hun business de wereld te veroveren!

Rock Your Brand Box

De ultieme toolkit voor ambitieuze onderneemsters (in spe)! Boek je favoriete hotel, Airbnb of hutje op de hei en zet in twee dagen, aan de hand van de stappen in het werkboek en de bijbehorende video's, de volledige fundering van jouw bedrijf en merk rock solid neer.

 

Deze box is all you need!