fbpx

Hi, ik ben Emily! Een creatieve business strateeg & brand designer, met een scherpe intuïtie, sterk gevoel voor kleur en een grote liefde voor vrouwelijk ondernemerschap!

Opgeleid als Strategic Designer en inmiddels ook docent in dit vakgebied op dezelfde Technische Universiteit Delft, weet ik precies hoe je jezelf als bedrijf en merk sterk in de markt positioneert.

Maar mijn aanpak is niet alleen strategisch. Juist ook mijn intuïtieve, spirituele kant en inmiddels jaren lange ervaring als designer en art director vormen samen een unieke mix aan skills waarmee ik je help een onderneming vorm te geven die succesvol draait op JOUW voorwaarden.

Waarin je 100% doet waar je energie van krijgt en jouw ‘magic’ ook visueel tot leven komt in een unieke merk identiteit.

Ik help je op te vallen met jouw unieke persoonlijkheid, mix aan skills, interesses & expertise. We creëren samen een business strategie / merk identiteit die past bij jou. Vanuit flow, vanuit de juiste energie en oneindige creativiteit.

Met als resultaat: dat jij jouw droombedrijf realiteit maakt, overzicht en rust hebt door een stevige fundering voor je business, focus hebt op dat wat er echt toe doet en de leukste klanten aantrekt die ‘aan gaan’ op jouw energie!

Ik pers je niet door een standaard programma of traject. Iedere ondernemer is uniek en ik vind het juist zo heerlijk om volledig afgestemd op jou en jouw groei potentieel slimme strategische stappen uit te stippelen en een visuele identiteit te ontwikkelen die jouw enerige visueel tot leven brengt.

Dit alles vanuit de inmiddels flinke toolset en skills die ik over de jaren opbouwde, gecombineerd met mijn sterke intuïtie;

Ik werkte als merkstrateeg en art director bij een branding bureau, runde als co-founder een eigen branding bureau en had ooit zelfs mijn eigen chocolade winkel. Het ondernemen zit in m’n bloed en I love it!

Waarom: omdat je zelf de regels bepaalt  – zelf de richting kiest en ik het heerlijk vind om los te breken van de standaard hokjes, de gebaande paden en wat iedereen al doet.

Het is mijn missie om de wereld kleurrijker, lichter en positiever te maken door fantatische ondernemers zoals jij te helpen een succesvol bedrijf & merk neer te zetten waarin jouw unieke talenten en persoonlijkheid helemaal tot hun recht komen en jij daarmee op jouw beurt weer anderen mag helpen en inspireren.

Lets create some magic! 

Liefs,

Dare to stand out!

Hoe saai zou de wereld worden als we allemaal opgaan in de grijze massa? F*ck de standaard hokjes! 

Je zult juist de leukste mensen aantrekken als je volledig jezelf durft te zijn! Want het zijn de gekke dingen, de rafelrandjes, de contrasten, waarmee we anderen inspireren om ook zichzelf te laten zien!

Master Strategic Product Design (Ir/MSc)
TU Delft

Part-time docent TU Delft
Faculteit Industrieel Ontwerpen

Co-founder Faker Agency
2016

Co-founder Choc Pop-up
2014

Over Emily

Mijn passie voor strategie en merken – en ondernemen – begon tijdens mijn studie Industrial Design Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Naast m’n studie zette ik samen met een studiegenote een chocolade pop-up store op. In 2 weken ontwikkelden we het complete concept, van branding, verpakking, interieur en businessmodel. De winkel was 3 maanden open – en nog succesvoller dan we hadden gehoopt! Mijn ondernemers spirit was aangewakkerd!

Ik studeerde af aan de TU voor de master opleiding Strategic Product Design, met een specialisatie in Branding & Retail Design. Daarna werkte ik als merkstrateeg bij een branding bureau in Amsterdam, waar ik veel toffe projecten voor start-ups en grotere bedrijven mocht doen. Toch bleef de ondernemersdrang kriebelen.

Ik startte Faker Agency, samen met een grafisch ontwerper. Als strategisch design agency creëerden we voor veel fantastische klanten de merkstrategie & branding. Ondanks dat we succesvol draaiden, ontdekte ik dat mijn hart niet lag bij Faker.

Sinds drie jaar werk ik onder mijn eigen naam en help ik intuïtieve ondernemers een business & merk te creëren waarmee ze hun hart kunnen volgen.

Daarnaast geef ik sinds 3 jaar part-time les op de faculteit Industrial Design Engineering aan de TU Delft. Wat ook meg leuk is! De studenten blijven me iedere keer verrassen en inspireren!

Laten we kennismaken! 

Klaar om jouw bedrijf & merk naar het volgende niveau te brengen en enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens dit – volledig vrijblijvende – kennismakingsgesprek kijken we samen of we een match zijn.

Let’s create some magic!

Liefs, Emily

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨