Hi, ik ben Emily! Een creatieve merken-bouwster, met een scherpe intuitie, sterk gevoel voor kleur en een grote liefde voor vrouwelijk ondernemerschap! 

Al jong zat het erin: sfeer vatten in mooie beelden. Creatief met wat er voor handen was in de tijdschriften van mijn moeder spendeerde ik zondagen lang met knippen, sorteren, samenvoegen, plakken en kleuren. De beelden uit de magazines combineerde ik tot pagina vullend materiaal – waarna ik de witruimte opvulde met mijn tekenkunsten. Foto’s afmaken, patronen overnemen of bloemen natekenen. – heerlijk! Een eigen sfeer op elke pagina, vaak met verrassende combinaties die voor mij heel logisch waren. Op iedere pagina wist ik een nieuwe, eigen energie te vatten. Compleet de tijd vergeten in mijn eigen ‘bubbel’ van kleuren, vormen en sfeer. 

En wat nu de grap is – of eigenlijk is het bloedserieus – is dat ik van mijn passie als kind mijn werk heb gemaakt. Dit keer niet met tijdschriften, maar met fantastische vrouwelijke ondernemers, waarvan ik hun energie mag vatten in een uniek en eigen merk. 

Want uiteindelijke zijn merken niet meer, en zeker niet minder, dan ENERGIE! Kleur, vorm, creëren emotie en maken dingen los! Hoe heerlijk als dat precies de juiste energie is waarmee jij jouw klanten kan raken? En wat een fantastisch ‘werk’ dat ik daarmee mag helpen! 

Vandaar – energetic brand powered from within! Want het begint bij jou – jouw energie – ik maak het alleen maar tastbaar! 

Liefs,

reach for the stars!

Ik geloof dat de wereld meer geweldige vrouwen nodig heeft, die hun missie op deze wereld vervullen en daarmee de wereld een stukje mooier en lichter maken.

Het is mijn missie om jou te helpen een merk te creëren dat jou omhoog lift tot de sterren! Zodat jij 100% kan doen wat je voelt dat je te doen hebt; en je dat op jouw unieke eigen manier overbrengt naar jouw allerleukste klanten! 

Hoe ik dat doe? Door mijn kennis en ervaring die ik jarenlang opdeed, als creatieve business- & merkstrateeg voor bedrijven, toegankelijk te maken voor jou!

dare to stand out!

Hoe saai zou de wereld worden als we allemaal maar opgaan in de grijze massa? Bang om eruit te springen en veilig in een ‘hokje’ blijven zitten. F*ck de hokjes! Hou je niet in en pas je al helemaal niet aan omdat anderen iets niet ‘normaal’ vinden.

Je zult de leuke mensen aantrekken als je volledig jezelf durft te zijn! Want het zijn juist de gekke dingen, de rafelrandjes, de contrasten, waarmee we anderen inspireren om ook zichzelf te laten zien!

Over Emily

Master Strategic Product Design (Ir/MSc)
TU Delft

Part-time docent TU Delft
Faculteit Industrieel Ontwerpen

Opleiding 'Spreken met Impact
Great Communicators

Co-founder Faker Agency
2016

Co-founder Choc Pop-up
2014

Mijn passie voor strategie en merken - en ondernemen - begon tijdens mijn studie Industrial Design Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Naast m'n studie zette ik samen met een studiegenote een chocolade pop-up store op. In 2 weken ontwikkelden we het complete concept, van branding, verpakking, interieur en businessmodel. De winkel was 3 maanden open - en nog succesvoller dan we hadden gehoopt! Mijn ondernemers spirit was aangewakkerd!

Ik studeerde af aan de TU voor de master opleiding Strategic Product Design, met een specialisatie in Branding & Retail Design. Daarna werkte ik als merkstrateeg bij een branding bureau in Amsterdam, waar ik veel toffe projecten voor start-ups en grotere bedrijven mocht doen. Toch bleef de ondernemersdrang kriebelen.

Ik startte Faker Agency, samen met een grafisch ontwerper. Als strategisch design agency creëerden we voor veel fantastische klanten de merkstrategie & branding. Ondanks dat we succesvol draaiden, ontdekte ik dat mijn hart niet lag bij Faker.

Sinds drie jaar werk ik onder mijn eigen naam en help ik vrouwelijke ondernemers een business & merk te creëren waarmee ze hun hart kunnen volgen.

Daarnaast geef ik sinds 3 jaar part-time les op de faculteit Industrial Design Engineering aan de TU Delft. Wat ook meg leuk is! De studenten blijven me iedere keer verrassen en inspireren!