Dare to stand out!

©2019 by Emily van Vught

Reach for the stars!

Ik geloof dat de wereld meer geweldige vrouwen nodig heeft, die hun missie op deze wereld vervullen en daarmee de wereld een stukje mooier, zonniger en sprankelender maken. 

 

Het is mijn wereldmissie om jou te helpen een business te creëren die jou omhoog lift tot de sterren! Zodat jij 100% kan doen wat je voelt dat je te doen hebt; en je dat op een krachtige manier overbrengt naar iedereen die jouw verhaal mag horen! 

 

Hoe ik dat doe? Door mijn kennis en ervaring die ik jarenlang opdeed, als business- & merkstrateeg voor bedrijven, toegankelijk te maken voor jou! Zo kan je met de Rock Your Brand Box zelf aan de slag om een sterke basis te leggen voor jouw business en merk. Of gaan we in de Power Hours samen aan de slag om jouw visie tot leven te brengen.

 

Ga je meteen voor goud? Yess!! In een traject dat ik volledig op jou afstem, gaan we jouw business en merk tot in de puntjes de vorm geven die 100% bij jou past! Do your dare to stand out?

Hoe saai zou de wereld worden als we allemaal maar opgaan in de grijze massa? Bang om eruit te springen en veilig in een ‘hokje’ blijven zitten. F*ck de hokjes! Hou je niet in en pas je al helemaal niet aan omdat anderen iets niet ‘normaal’ vinden.

 

Je zult de leuke mensen aantrekken als je volledig jezelf durft te zijn! Want het zijn juist de gekke dingen, de rafelrandjes, de contrasten, waarmee we anderen inspireren om ook zichzelf te laten zien! 

Mijn unieke mix:

Ingenieur & een fashionista - mijn collectie oorbellen is mijn schatkist 

 

Creatief, maar ook technisch en goed in wiskunde 

 

Intuïtief & spiritueel, maar ook zakelijk en zie snel commerciële kansen

 

Ik eet geen vlees, maar vind taxidermy (opgezette dieren) super mooi!

 

Ik was vroeger een 'Oilily-meisje', maar hou ook van duistere techno

 

Ik teken mandala’s om m'n creativiteit te laten stromen en kickboks 3x per week om mn hoofd leeg te maken 

 

Ik heb een mega goed ruimtelijk inzicht, maar laat me niet alleen zonder Google Maps... 

 

Ik ben introvert, maar vind het fantastisch om nieuwe mensen te ontmoeten  

 

Ik durf op te vallen, maar vind het ook heerlijk om me onder een dekentje op de bank te nestelen om op te laden

Bio

Mijn passie voor strategie en merken - en ondernemen - begon tijdens mijn studie Industrial Design Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Naast m'n studie zette ik samen met een studiegenote een chocolade pop-up store op. In 2 weken ontwikkelden we het complete concept, van branding, verpakking, interieur en businessmodel. De winkel was 3 maanden open - en nog succesvoller dan we hadden gehoopt! Mijn ondernemers spirit was aangewakkerd! 

 

Ik studeerde af aan de TU voor de master opleiding Strategic Product Design, met een specialisatie in Branding & Retail Design. Daarna werkte ik als merkstrateeg bij een branding bureau in Amsterdam, waar ik veel toffe projecten voor start-ups en grotere bedrijven mocht doen. Toch bleef de ondernemersdrang kriebelen. 

 

Ik startte Faker Agency, samen met een grafisch ontwerper. Als strategisch design agency creëerden we voor veel fantastische klanten de merkstrategie & branding. Ondanks dat we succesvol draaiden, ontdekte ik dat mijn hart niet lag bij Faker. 

 

Sinds twee jaar werk ik onder mijn eigen naam en help ik vrouwelijke ondernemers om hun hart te volgen en een business & merk te creëren waarmee ze dat kunnen doen. 

 

Oh ja, en daarnaast geef ik part-time les op de faculteit Industrial Design Engineering aan de TU Delft. Wat ook mega leuk is! De studenten blijven me iedere keer verrassen en inspireren!