fbpx

online masterclass

Dare to stand out!

Donderdag 16 juli: 10.00-12.00
Dinsdag 28 juli: 19.00-21.00

Durf jij…

Te staan voor wie je bent? 

Met overtuiging nee te zeggen tegen kansen? Omdat je stiekem weet dat ze je afleiden van dat wat je echt wil neerzetten?

Jouw bedrijf te laten draaien op jouw voorwaarden? In plaats van die van anderen?

Durven staan voor jezelf, jouw uniekheid als ondernemer is spannend, I know! Maar zo heerlijk als je het durft!

Ik gun het jou om weer die vrijheid te ervaren waarvoor je bent gaan ondernemen. Vanuit flow en energie te ondernemen in plaats van ‘geleefd te worden’ door je eigen bedrijf.

Keuzes te maken waarvan je weet dat ze je dichter bij jouw droom gaan brengen! En je niet meer af te laten leiden door samenwerkingen (hoe leuk soms ook) of andere kansen, omdat je weet dat ze niet bijdragen aan jouw grote missie.

“Emily als puur mens, die mijn energie weer heeft laten stromen. Mij de power en het vertrouwen heeft gegeven om het gewoon te gaan doen.”

Klant brand coaching traject

Samen gaan we een eerste stap zetten in het creëren van een bedrijf waarin je 100% jezelf kan zijn. Waarin je doet wat je energie geeft en waarin je durft te staan voor jouw unieke waarde.

Thema’s tijdens de masterclass:

  • Hoe ga je weer ondernemen op jouw voorwaarden? In plaats van die van anderen? 
  • Hoe zorg je dat je jouw grote missie helder voor ogen houdt? 
  • En hoe richt je jouw bedrijf zo in, dat je doet waar je energie van krijgt, in plaats van wat energie kost? 

In deze online masterclass gaan we in een kleine groep van gelijkgestemde intuïtieve vrouwelijke ondernemers in op deze drie punten. Er is ruimte om je eigen ervaring te delen en met anderen het gesprek aan te gaan. 

Ik laat je zien hoe je dicht bij jezelf blijft als ondernemer en durft te staan voor jouw unieke waarde. 

Deze online masterclass is een voorproefje op het Inner Journey traject dat in september van start gaat. Lees hier meer over dit mooie groepstraject. 

Opbouw van de masterclass

– Introductie & kennismaking met de groep –

#1 Jouw ‘big why’

#2 Jouw voorwaarden bepalen

#3 Ondernemen vanuit flow

Tussendoor zullen we de groep in kleinere groepjes opdelen, om samen te sparren en nog meer de diepte in te duiken. 

– Afsluiter – 

Schrijf je in

Online Masterclass 'Dare to stand out'

€67,-

excl. btw

Na inschrijving ontvang je een betaalverzoek voor de betaling en de factuur via de mail.

foto: Sanne Marije Sanders

Ik weet hoe het voelt als je onderneming je vooral energie kost…

Een aantal jaar geleden werd ik drie dagen per week ingehuurd om bij een bedrijf intern te komen werken om ze te helpen met hun merkstrategie. Dat is iets wat ik heel leuk vind, maar ik kwam erachter dat de vorm waarin ik dat toen deed totaal niet bij mij past. Ik ben gaan ondernemen om mijn eigen dagen in te kunnen delen, vanuit huis te werken in mijn eigen flow en creatieve bubbel – en daar zat ik ineens: 3 dagen per week van 9-5 op een kantoor met veel mensen om me heen.

Wat me motiveerde om door te gaan was de financiële zekerheid van een maandelijks terugkomende factuur die ik kon sturen. Iets dat me ook zeker veel rust opleverde. Maar uiteindelijk woog die rust niet op tegen het gevoel diep van binnen dat dit niet was waar ik mijn talent echt tot z’n recht kon laten komen. Na een paar maanden was mijn energie niveau heel laag, mijn motivatie verdampt en moest ik mezelf echt uit bed slepen om aan het werk te gaan.

Dit was duidelijk niet waar ik ondernemer voor was geworden! Ik voelde dat er meer in zat en dat ik mijn bedrijf grootser en dichter bij mezelf mocht gaan neerzetten.

Ik besloot te stoppen met die klus – wat een hoop vragen opriep bij mijn omgeving: want het zijn toch zekere inkomsten? Maar ik wist zeker dat dit de juiste stap was, en dat klopte!

Ik luisterde naar mijn gevoel en richtte mijn bedrijf in rondom mijn missie: intuïtieve vrouwelijke ondernemers helpen hun bedrijf sterk en op hún voorwaarden neer te zetten, zodat ze met hun missie de wereld een stukje mooier en lichter kunnen maken. En wauw wat een vrijheid mag ik nu ervaren! Het is spannend om te zeggen: f*ck it, ik ga het anders doen! Maar het levert je zoveel op!

Klant masterclass

“Doorbrekend! Het heeft me aan het denken gezet en weer alert gemaakt. Het was een hele prettige sfeer, waarin ruimte was voor mooie en diepe gesprekken onderling en met Emily als coach.”

Klant masterclass

“Super inspirerende masterclass met een select groepje ondernemende vrouwen. Leuke nieuwe inzichten en ideeën. Onder een hele fijne en rustige begeleiding van Emily. Met veel persoonlijke aandacht, wat heel fijn is om te kunnen sparren.”

Klant 1:1 brand coaching traject

“Emily wist door haar bevraging al mijn ideeën concreet te maken. Waar ik geen samenhang zag in mijn aanbod, maakte zij er een holistisch beeld van. Nog steeds kan ik dat gevoel terug halen. Wat een verademing. Ineens voelde ik vanuit mijn tenen dat dit is wie ik ben en wat ik wil gaan doen.”

Klant 1:1 brand coaching traject

“Emily voelt goed aan wat je wilt én wat bij je past. Ze is scherp en stelt de goede vragen, waardoor je zelf nog net weer wat scherper nadenkt over wat je eigenlijk wilt en wat je beweegt. Ze heeft een hele fijne ontspannen aanpak, komt met goede voorbeelden, waarmee ze je enorm helpt om je gevoel te verwoorden en verbeelden.”

Klant 1:1 brand coaching traject

“Ik raad dit aan iedereen aan die net als ik niet weten waar te starten, terwijl je echt iets te brengen hebt in deze wereld. Emily kan door haar bevraging en intuïtie voor jou helder krijgen waarin jij graag wilt knallen.”

foto: Sanne Marije Sanders

over emily

Intuïtief  
Strategisch
Creatief

👩🏼‍💻 Ik werkte als merkstrateeg voor grote bedrijven en hielp deze met het creëren van een merk waarmee ze zich sterk in de markt positioneerden. Dit was super leerzaam, maar gaf me niet de voldoening die ik zocht.

💃🏼 Nu zet ik mijn kennis en ervaring in voor ondernemende vrouwen die voelen dat ze een missie hebben!

💫 In alles wat ik doe combineer ik strategie en intuïtie  - een perfect duo waarmee elke actie de juiste richting krijgt en je grote stappen zet, zonder jouw hogere doel uit het oog te verliezen. 

👩🏼‍🏫 Daarnaast begeleid ik als part-time docent aan de Technische Universiteit van Delft bachelor en master studenten tijdens verschillende strategische design en branding vakken.

🧝🏼‍♀️ Ik zie mezelf als 'moderne heks', die met beide voeten op de grond staat. Ben constant mezelf spiritueel aan het ontwikkelen en combineer wat ik leer met mijn strategische en creatieve achtergrond.

Schrijf je in

Online Masterclass 'Dare to stand out'

€67,-

excl. btw

Na inschrijving ontvang je een betaalverzoek voor de betaling en de factuur via de mail.

Ontvang mijn gratis ebook 'Let the energy flow!'

 

Waarin ik je vertel hoe je in 5 stappen jouw merk weer helemaal afstemt op jouw energie en zo de leukste klanten aantrekt.

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨