fbpx

portfolio & 

Lieve woorden

“Ik gun alle vrouwelijke ondernemers Emily. Ze kan door haar bevraging en intuïtie voor jou helder krijgen waarin jij graag wilt knallen. Het voelt nog steeds ongelooflijk. Maar in een uur tijdens de 1 op 1 sessie wist Emily door haar bevraging al mijn ideeën concreet te maken. Waar ik geen samenhang zag in mijn aanbod, maakte zij er een holistisch beeld van. Nog steeds kan ik dat gevoel terug halen. Wat een verademing. Ineens voelde ik vanuit mijn tenen dat dit is wie ik ben en wat ik wil gaan doen. Ik heb haar gevraagd of zij het visueel wilde maken door mijn merk identiteit & website te ontwikkelen. Het was een proces van erkenning en herkenning. Er was weinig overleg nodig. Emily zet vanuit haar intuïtie neer wie ik ben. Ze is een puur mens, met een aanstekelijke energie. Ze heeft mij de power en het vertrouwen gegeven om het gewoon te gaan doen. Ik ben haar daar enorm dankbaar voor.”

Jeannette Pullen

Suicide Preventie & Mindfulness Coach

“Emily heeft een geweldige visuele identiteit voor House of Essence ontworpen. Ze weet als geen ander om de vertaalslag te maken van visie naar ontwerp, op een manier die precies aansluit op het gevoel dat we willen overbrengen. Wat ik zo fijn vind aan het samenwerken met Emily is dat ze heel gestructureerd en professioneel te werk gaat en tegelijk haar hele ziel en zaligheid in het ontwerp legt. Ze volgt haar intuïtie, maar denkt ook strategisch met je mee in het grotere geheel. Ze daagt je uit om soms ook even anders te kijken en gaat voor niets minder dan een perfect eindresultaat. Met recht een geweldige brand coach & designer en een bijzondere vrouw om mee samen te mogen werken!”

Romy Barendse

Founder House of Essence

“Emily is via via op ons pad gekomen en wat zijn we daar dankbaar voor! Emily heeft de gave om een brij aan ideeën inzichtelijk te maken en te structureren. Dat aangevuld met haar creatieve vermogen om het gevoel van je bedrijf perfect in beeld te brengen, maakt haar een one of a kind lady waar je ook nog eens heel gezellig mee kunt samenwerken. Superdank voor het werk wat je voor ons hebt gedaan en doet!”

Liedewij Theisens & Noortje Berger

Founders Labsolute

“Na het 1-op-1 brandingtraject met Emily heb ik nu een supertoffe huisstijl waarmee ik nu serieus word genomen. Het match bij mij als persoon en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf + het trekt de juiste klanten aan! Tijdens de weg ernaartoe lagen Emily en ik de hele tijd op een lijn, zij begreep heel snel welke kan ik op wilde met De Content Coach en wat voor uitstraling daarbij en bij mij past. Mijn merkidentiteit ben ik nu al een tijdje eigen aan het maken, doordat alles is opgeleverd in Canva kan ik er zelf ook makkelijk mee aan de slag! Wil jij een merkidentiteit en/of website die écht bij jou en de energie van jouw bedrijf past? Dan is Emily de persoon die je hiervoor moet hebben!”

Emel Koç

Founder De Content Coach

“Emily is een feest om mee te werken. Ze is zeer professioneel, kan zeer snel schakelen en levert absoluut top kwaliteit!! Ze heeft een scherpe intuïtie en voelt haarfijn wat jij en je bedrijf nodig hebben. Wanneer je iemand zoekt die echt naar je luistert en die jouw zielsmissie vertaald in een krachtig beeld dan hoef je niet verder te zoeken.”

Arrezina

Manifestatie & Life Coach

“Emily heeft mijn nieuwe merk identiteit ontworpen en in één woord is onze samenwerking magisch te noemen! Emily werkt van binnen naar buiten en kijkt eerst naar waar je kernwaarden liggen, wat je belangrijk vindt en wat je wil uitstralen. Daarna gaat zij aan de slag met wat zij goed kan – namelijk dat vertalen naar beeld. Ik was gelijk al enthousiast over wat ze had gemaakt – zij heeft haar ding gedaan en mijn merk identiteit is echt fantastisch! Mijn klanten vinden het prachtig, ik vind het prachtig! En het staat precies voor wat ik wil uitstralen.”

Marjolein Stokker

Founder InnerPracht

Emily is zo’n wereldvrouw! Ik wist meteen toen ik haar ontmoette dat zij het merk voor Politieke Adem mocht ontwikkelen en ik ben haar daar zo dankbaar voor! De stijl is heel herkenbaar en ik krijg er vaak complimenten over, maar die zijn eigenlijk voor Emily.”

Marleen Weener

Founder Politieke Adem

Let's create magic!

Klaar om jouw bedrijf & merk naar het volgende niveau te tillen? Yess! In dit 30 min gesprek hoor ik dolgraag meer over jouw mooie onderneming en kijken we of we een match zijn. 

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨