fbpx

3 maanden groepstraject

Inner Journey

Je hebt iets groots te doen op deze wereld, dat voel je tot in je tenen! Nu is het tijd dat jouw bedrijf je daar volledig in gaat ondersteunen!

Dat je gaat doen waar je energie van krijgt, in plaats van waar je op leegloopt. En durft te staan voor jouw unieke waarde! 

foto: Sanne Marije Sanders

Lieve intuïtieve ondernemer, fantastische vrouw!

Je bent al echt het verschil aan het maken! Nu is het tijd om je bedrijf zo neer te zetten dat het jou 100% ondersteunt bij jouw grote missie. En je meer energie, flow en focus ervaart.

Ga jij met mij de Inner Journey aan?

“Het voelt nog steeds ongelooflijk. Maar binnen een uur tijdens een 1:1-sessie wist Emily door haar bevraging al mijn ideeën concreet te maken. Waar ik geen samenhang zag in mijn aanbod, maakte zij er een holistisch beeld van. 

Nog steeds kan ik dat gevoel terughalen. Wat een verademing. Ineens voelde ik vanuit mijn tenen dat dit is wie ik ben en wat ik wil gaan doen.”

Klant brand coaching traject

foto: Sanne Marije Sanders

Ik weet hoe het voelt als je onderneming je vooral energie kost…

Een aantal jaar geleden werd ik drie dagen per week ingehuurd om bij een bedrijf intern te komen werken om ze te helpen met hun merkstrategie. Dat is iets wat ik heel leuk vind, maar ik kwam erachter dat de vorm waarin ik dat toen deed totaal niet bij mij past. Ik ben gaan ondernemen om mijn eigen dagen in te kunnen delen, vanuit huis te werken in mijn eigen flow en creatieve bubbel - en daar zat ik ineens: 3 dagen per week van 9-5 op een kantoor met veel mensen om me heen.

Wat me motiveerde om door te gaan was de financiële zekerheid van een maandelijks terugkomende factuur die ik kon sturen. Iets dat me ook zeker veel rust opleverde. Maar uiteindelijk woog die rust niet op tegen het gevoel diep van binnen dat dit niet was waar ik mijn talent echt tot z'n recht kon laten komen. Na een paar maanden was mijn energie niveau heel laag, mijn motivatie verdampt en moest ik mezelf echt uit bed slepen om aan het werk te gaan.

Dit was duidelijk niet waar ik ondernemer voor was geworden! Ik voelde dat er meer in zat en dat ik mijn bedrijf grootser en dichter bij mezelf mocht gaan neerzetten.

Ik besloot te stoppen met die klus - wat een hoop vragen opriep bij mijn omgeving: want het zijn toch zekere inkomsten? Maar ik wist zeker dat dit de juiste stap was, en dat klopte!

Ik luisterde naar mijn gevoel en richtte mijn bedrijf in rondom mijn missie: intuïtieve vrouwelijke ondernemers helpen hun bedrijf sterk en op hún voorwaarden neer te zetten, zodat ze met hun missie de wereld een stukje mooier en lichter kunnen maken. En wauw wat een vrijheid mag ik nu ervaren! Het is spannend om te zeggen: f*ck it, ik ga het anders doen! Maar het levert je zoveel op!

Meer energie, flow en vrijheid

Ik gun het jou ook om weer die vrijheid te ervaren waarvoor je bent gaan ondernemen; om vanuit flow en energie te ondernemen in plaats van ‘geleefd te worden’ door je eigen bedrijf.

Keuzes te maken waarvan je weet dat ze je dichter bij jouw droom gaan brengen! En je niet meer af te laten leiden door samenwerkingen (hoe leuk soms ook) of andere kansen, omdat je weet dat ze niet bijdragen aan jouw grote missie.

Het gaat je zoveel meer rust en ruimte geven, ruimte voor andere dingen die je wel energie geven en die wel bijdragen aan jouw droom! Zodat jij met focus en vanuit flow toewerkt naar jouw droombedrijf.

foto: Sanne Marije Sanders

Intuïtie & strategie

In een kleine groep met gelijkgestemde intuïtieve vrouwen (met ballen!) gaan we vanuit intuïtie en strategie grote stappen zetten. 

Dit is echt een gouden combinatie: concrete stappen zetten vanuit strategie, die betekenis en de juiste richting hebben door het gevoel en de energie die erachter zitten.

Dare to stand out

We gaan losbreken van de meningen van anderen, lagen afpellen die anderen op je hebben gelegd. Terug naar de kern, wie jij echt bent en wat je voelt dat je te doen hebt. 

Alles in en om je bedrijf creëren we vanuit de kern en is daardoor zuiver en kloppend bij jouw grotere doel. 

Stilte van de natuur

Weg van de ruis van de stad zoeken we tijdens de drie live dagen de stilte en ruimte op in de natuur. Terug naar je innerlijke wijsheid voor een heerlijke ‘Business Reset’ – we gaan stilstaan, luisteren, voelen en vanuit daar verder bouwen. 

Laat mij je helpen dappere keuzes te maken, zodat jij je volle potentie gaat omarmen.

Niet meer:

 • Ondernemen op andermans voorwaarden, omdat (je denkt dat) dingen van je ‘verwacht’ worden.
 • Alle samenwerkingen en kansen aangrijpen, zonder dat ze direct bijdagen aan jouw grote missie.
 • Dingen doen die je afleiden van wat je écht wil.
 • Jezelf klein en onzichtbaar maken.
 • Te weinig vragen voor jouw product/dienst.
 • Je gevoel negeren en op ratio door buffelen.
 • Uitstellen, je weet dat er meer in zit en als je niks doet je zo weer een jaar verder bent.

En Wel:

 • Durven staan voor wie je bent: een ondernemer met een prachtige missie!
 • Met overtuiging nee durven zeggen tegen kansen, omdat ze je afleiden van wat je echt wil neerzetten.
 • Jouw bedrijf laten draaien op jouw voorwaarden.
 • Dingen doen die je energie geven, in plaats van energie kosten.
 • Durven staan voor jouw waarde – en een volmondig ja krijgen van jouw ideale klant, doordat jouw waarde kraakhelder voor ze is.
 • De ‘go to woman’ in jouw branche zijn, voor jouw ideale klant én journalisten.
 • Meer rust en werken vanuit flow, doordat je focus hebt en makkelijk keuzes maakt die echt bij je passen.

Zo ziet het traject eruit

Afbeelding via De Hoorneboeg

3 live dagen in de natuur

Op fijne locaties in de natuur gaan we 3x een dag(deel) als groep samen de diepte in. Weg van de ruis van de stad, van het dagelijks leven, terug naar de kern. Creëren vanuit rust en ruimte, zodat je vanuit deze stilte echt kunt luisteren naar wat wat je voelt, waar je heen mag met je bedrijf.

Tijdens deze dagen is het heerlijk om mee te gaan in de groepsenergie, maar er zal ook genoeg ruimte zijn voor individuele processen en om je even terug te trekken. All is good! 

> De locatie voor deze live dagen is De Hoorneboeg bij Hilversum. Een heerlijke plek tussen de bossen en hei. 

tussentijdse 1:1 calls

Tussen de 3 live dagen plannen we 3x een 1:1 call van 45 min in waarin we samen nog meer de diepte in gaan en we grote stappen kunnen zetten voor jouw onderneming en merk. Ongeveer een maand na de laaste live dag hebben we de derde en laaste call van het traject waarin ik weer bij je incheck om te kijken hoe het met je gaat en je weer op weg help met dingen waar je tegenaan bent gelopen.  

De calls plannen we samen in op het moment waarop het jou uitkomt en wanneer jij er behoefte aan hebt. 

Kleine groep gelijkgestemde vrouwen

Uit ervaring weet ik dat er in een groep met gelijkgestemde intuïtieve vrouwen magische dingen ontstaan. We gaan samen de diepte in en dat schept een band die niet alleen tijdens het traject, maar ook vaak erna zorgt voor mooie samenwerkingen. 

Tijdens de intakegesprekken let ik erop dat de verschillende deelnemers elkaar mooi aanvullen en de energie in de groep klopt.

Werkboek voor eigen proces

Noem me old school, maar ik hou van mooie boekjes! Daarom bij mij ook geen online modules in een fancy programma, maar gewoon een mooi boek met daarin vragen/opdrachten en ruimte voor gedachte spinsels. Iets wat je er ook later nog even lekker bij pakt om je doelen weer helder voor ogen te hebben.

Het werkboek krijg je voordat het traject begint thuisgestuurd – en misschien zitten er nog wat andere leuke dingen in het pakketje 😉.

Dit traject is voor jou wanneer je..

 • Je voelt dat er meer in zit. Dat je het grootser en nog dichterbij jezelf mag neerzetten.
 • Je nog te vaak op andermans voorwaarden onderneemt – en wil losbreken van de gebaande paden. Los van wat iedereen doet, terug naar jezelf!
 • Jouw energie waardevol is en je die niet wil ‘verspillen’ aan iets dat niet werkt of niet bijdraagt aan jouw grote missie.
 • Je spiritueel bent, maar ook met beide voeten op de grond staat.
 • Je veel op intuïtie doet, maar de strategische tools mist om het echt van de grond te krijgen.
 • Je gedreven bent en sterk voelt dat je iets groots te doen hebt! 
 • Je het belangrijk vindt dat keuzes goed voelen en niet iets zal doen alleen omdat het ‘commercieel’ werkt.
 • Je emotioneel bent verbonden met je onderneming en het echt een verlengstuk mag worden van wie jij bent en waar je voor staat.

Het resultaat: een bedrijf waarin jij volledig tot je recht komt en je 100% jezelf kunt zijn. Dat draait op jouw unieke voorwaarden en waarin je energie krijgt van dat wat je doet.

Investering
€2497,-

Excl. btw.
Uiteraard kan je het bedrag in 2-5 termijnen betalen

“Emily volgt haar intuïtie, maar denkt ook strategisch met je mee in het grotere geheel. Ze daagt je uit om ook even anders te kijken. Met recht een geweldige brand coach en een bijzondere vrouw om mee samen te mogen werken!”

Klant brand coaching traject

Live dagen 

#1 ‘Terug naar de kern’: maandag 14 september 2020

#2 ‘Stevig fundament’: dinsdag 13 oktober 2020

#3 ‘Dare to stand out’: zondag 15 november 2020

En voor de oplettende kijker – ja dat valt samen met de nieuwe manen. De perfecte tijd om intenties te zetten en nieuwe dingen te starten 🌝

Dit krijg je

 • Een fijne groep (maximaal 10) van gelijkgestemde intuïtieve vrouwelijke ondernemers.
 • 3 live dagen op inspirerende locaties in de natuur, inclusief lunch en masterclasses.
 • 3x persoonlijke call van 45 min met mij.
 • Tweewekelijkse online check-in calls met de groep.
 • Mooi werkboek met opdrachten/vragen en ruimte voor gedachtenspinsels.
 • Leuke verrassing in de post 😉

Dit vraag ik van jou

 • Durven om dappere keuzes te maken (waarvan je weet dat ze de juiste zijn).
 • 2 uur per week (tijdens deze 3 maanden) vrijmaken voor opdrachten en uitwerking van inzichten uit het traject.

Investering: €2497,-

Excl. btw. Uiteraard kan je het bedrag in 2-5 termijnen betalen

foto: Sanne Marije Sanders

over emily

Intuïtief  
Strategisch
Creatief

👩🏼‍💻 Ik werkte als merkstrateeg voor grote bedrijven en hielp deze met het creëren van een merk waarmee ze zich sterk in de markt positioneerden. Dit was super leerzaam, maar gaf me niet de voldoening die ik zocht.

💃🏼 Nu zet ik mijn kennis en ervaring in voor ondernemende vrouwen die voelen dat ze een missie hebben!

💫 In alles wat ik doe combineer ik strategie en intuïtie  – een perfect duo waarmee elke actie de juiste richting krijgt en je grote stappen zet, zonder jouw hogere doel uit het oog te verliezen. 

👩🏼‍🏫 Daarnaast begeleid ik als part-time docent aan de Technische Universiteit van Delft bachelor en master studenten tijdens verschillende strategische design en branding vakken.

🧝🏼‍♀️ Ik zie mezelf als ‘moderne heks’, die met beide voeten op de grond staat. Ben constant mezelf spiritueel aan het ontwikkelen en combineer wat ik leer met mijn strategische en creatieve achtergrond.

Let’s go!

Plan nu een gratis intakegesprek!

Enthousiast over het Inner Journey traject? Plan dan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin ik je meer vertel over het programma en we samen kijken of we een match zijn 💜

Via de kalender hieronder kies je eenvoudig een datum & tijd waarop het jou uitkomt. Je ontvangt dan automatisch de link voor het gesprek via Zoom

👇🏼👇🏼👇🏼

foto: Sanne Marije Sanders

FAQ

Ik wil me graag inschrijven, hoe doe ik dat?

Leuk dat je interesse hebt! Om te zorgen dat de groep een fijne samenstelling heeft, plan ik vooraf een intakegesprek in om te kijken of we een match zijn. Uiteraard kan je tijdens dit gesprek al je vragen stellen en wanneer je dit aangeeft stuur ik je ook een brochure toe met de inhoudelijke informatie van het traject.

Via de kalender plan je eenvoudig een intake in op het moment dat jou uitkomt. ☺️

Kan ik in termijnen betalen?

Yes dat kan in 2-5 termijnen. Geef dat even aan bij het intake gesprek ☺️

Wat is de investering?

De investering voor dit 3 maanden groepstraject met 1:1 coaching is 2497,- (excl. btw)

Hiervoor krijg je:

- 3 inspirerende live dagen met een kleine groep van gelijkgestemde intuïtieve vrouwelijke ondernemers op prachtige locaties in de natuur (inclusief lunch)

- 3x 45 min 1:1 coaching met mij

- Een mooi werkboek thuisgestuurd waarin je jouw eigen proces kan bijhouden en concrete stappen gaat zetten

- Leuke verrassingen in de post 💜

- En most of all: ga je in deze drie maanden een enorme transformatie doormaken met jouw bedrijf samen met een prachtige groep vrouwen.

Wat ga ik uit dit traject halen?

Na dit 3 maanden groepstraject met 1:1 coaching ga jij:

 • Durven staan voor wie je bent: een ondernemer met een prachtige missie!
 • Met overtuiging nee durven zeggen tegen kansen, omdat ze je afleiden van wat je echt wil neerzetten.
 • Jouw bedrijf laten draaien op jouw voorwaarden.
 • Dingen doen die je energie geven, in plaats van energie kosten.
 • Durven staan voor jouw waarde - en een volmondig ja krijgen van jouw ideale klant, doordat jouw waarde kraakhelder voor ze is.
 • De 'go to woman' in jouw branche zijn, voor jouw ideale klant én journalisten.
 • Meer rust en werken vanuit flow, doordat je focus hebt en makkelijk keuzes maakt die echt bij je passen.

Need I say more? 💫

Hoelang duurt het traject?

Het Inner Journey traject duurt ongeveer 3 maanden, waarin we 1x per maand een live dag hebben. 

Wanneer zijn de live dagen?

Deze zullen plaatsvinden op:

#1: maandag 14 september 2020
#2: dinsdag 13 oktober 2020
#3: zondag 15 november 2020

En voor de oplettende kijker - ja dat valt samen met de nieuwe manen. De perfecte tijd om intenties te zetten en nieuwe dingen te starten 🌝

Kan ik ergens een voorproefje krijgen?

Yes dat kan! Dan is de online masterclass 'Dare to Stand Out' perfect! In deze masterclass gaan we in een kleine groep gelijkgestemde intuïtieve vrouwelijke ondernemers online een voorproefje nemen van het creëren van jouw droombedrijf.

 • Hoe ga je weer ondernemen op jouw voorwaarden? In plaats van die van anderen? 
 • Hoe zorg je dat je jouw grote missie helder voor ogen houdt? 
 • En hoe richt je jouw bedrijf zo in, dat je doet waar je energie van krijgt, in plaats van wat energie kost? 

Er is ruimte om je eigen ervaring te delen en met anderen het gesprek aan te gaan. Ook een voorproefje dus van de fijne groepsenergie van het Inner Journey traject ✨

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨