fbpx

gratis ebook

Creëer jouw Holistisch Business Model

Breng jouw business model naar een hoger plan! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde – jouw magic – weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming! Laat die positieve energie maar stromen! 

Misschien ken je het standaard business model canvas, dat is gebaseerd op ratio, 24/7 werken en het emotionele en intuïtieve aspecten van ondernemen – wat het naar mijn idee juist zo heerlijk maakt! – volledig wegneemt. Daarom heb ik het Holistisch Business Model ontwikkeld, waarin juist die meer intuïtieve kant wordt belicht en alle onderdelen van jouw bedrijf met elkaar in verbinding staan. 

Vanuit het Holistisch Business Model geef jij jouw onderneming vorm op een manier die 100% bij jou past. In dit model kan je jouw onderneming zien als het grote geheel, waarin alles met elkaar in verbinding staat. 

In dit 16 pagina tellende ebook / werkboek neem ik je stap voor stap mee in het ontwikkelen van jouw unieke Holistisch Business Model. Geen hokjes, maar flow – laat die energie maar stromen!

Download hier het gratis ebook

Emily van Vught

Holistic Brand Expert, Designer & Intuïtief  Ondernemer

Met ruim 6 jaar ervaring in het bedrijfsleven en als ondernemer en ruim 3 jaar ervaring als docent op de Technische Universiteit Delft op het gebied van branding, strategie & positionering weet ik hoe groot de impact van een sterk merk kan zijn. 

Maar het draait niet alleen om strategie, het draait ook om gevoel, intuïtie en de juiste ‘energie’ overbrengen. Om vanuit rust echt te luisteren en voelen wat er wil ontstaan en daar vanuit flow in meebewegen. Holistic branding gaat voor mij om het samenbrengen van alle componenten in jouw bedrijf en merk - zodat de energie overal doorheen stroomt en jij jouw missie kan leven en uitdragen - op jouw unieke manier. Vanuit mijn scherpe intuïtie help ik je om terug te gaan naar de essentie, weg van de ruis, weg van de gebaande paden.

We creëren een strategie en een merk die niet alleen op papier kloppen - maar echt een ziel hebben. Een merk waarmee je niet alleen succesvol bent in de markt en bij je droom klanten - maar waarmee je ook zuiver en dichtbij je zelf blijft. 

Opleidingen & functies

2014 - 2015 | Master Strategic Product Design (Ir/MSc) TU Delft
2017 - nu | Part-time docent Industrial Design Engineering, TU Delft
2020 | Reiki I
2021 - nu | Intuïtie Practitioner, Centrum voor effectieve intuïtie

Eigen bedrijven

2013 | Choc pop-up | Chocolade pop-up store 
2015 - 2017 | Faker Agency | strategie & branding bureau
2017 - nu | Emily van Vught | holistisch business& brand expert
2020 - nu | Slow Calendar | Co-founder met Romy Barendse

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨