fbpx

Brand Design

ontwerp visuele identiteit & website

Een visuele identiteit en bijpassende website is voor mij echt de heerlijke kers op de taart!

Na een intern proces waarin je je bedrijf hebt getransformeert, is een nieuwe merk identiteit – een nieuw ‘jasje’ – een hele logische stap. We maken de energie van binnen ook kloppend met het plaatje aan de buitenkant. Ik vertaal jouw energie en jouw missie in een visuele identiteit waarmee je de leukste klanten aantrekt die direct ‘aan gaan’ op jouw energie en voelen: “Yes met deze expert wil ik werken!”

Prijs op aanvraag

Herkenbaar?

Je bent mega gegroeid als ondernemer, je weet steeds beter wat je wil en waar je voor staat – maar jouw huidige merk identiteit past niet meer bij de nieuwe energie die door jouw onderneming stroomt. Het is tijd dat je merk meegroeit en visueel gaat uitstralen waar jij voor staat, zodat je de leukste klanten kan gaan aantrekken die ‘aan gaan’ op jouw energie en bij het zien van jouw merk direct voelen: met deze topper wil ik werken! 

Het is tijd om echt op te gaan vallen, boven de massa uit te stijgen en next level te gaan, niet alleen intern maar ook extern. Jouw merk mag een verlengstuk worden van wie jij bent, waar jij voor staat en samen met jou ervoor zorgen dat de leukste klanten direct voelen dat ze bij jou moeten zijn!

wil jij:

  • Een unieke merkidentiteit (en website) die volledig jouw energie ‘ademt’ en waarmee je voorbij de massa gaat.
  • De leukste – en goed betalende – klanten aantrekken met jouw merk (energie!).
  • Eenvoudig zelf dingen kunnen maken die direct in de juiste stijl staan? (hallo eigen Canva templates!) Zodat jij je op jouw eigen expertise kan focussen.
  • Concrete tools en tips om zelf jouw merk sterk uit te blijven dragen en zo herkenning te creëren bij jouw leukste (toekomstige) klanten.
  • Een strategische & creatieve cheerleader aan de zijlijn die je helpt en bijstuurt om jouw merk 100% in de juiste energie te houden.

I am your girl!

"Emily heeft mijn nieuwe merk identiteit ontworpen en in één woord is onze samenwerking magisch te noemen! Emily werkt van binnen naar buiten en kijkt eerst naar waar je kernwaarden liggen, wat je belangrijk vindt en wat je wil uitstralen. Daarna gaat zij aan de slag met wat zij goed kan - namelijk dat vertalen naar beeld. Ik was gelijk al enthousiast over wat ze had gemaakt - zij heeft haar ding gedaan en mijn merk identiteit is echt fantastisch! Mijn klanten vinden het prachtig, ik vind het prachtig! En het staat precies voor wat ik wil uitstralen."

 

Marjolein Stokker
InnerPracht

"We hebben al een aantal jaar, sinds de start van ons platform Holistik, heel fijn samengewerkt met Emily. Zonder Emily had Holistik er niet zo mooi uitgezien! Ze heeft ons geholpen met de strategie en een vertaalslag gemaakt naar de doelgroep van ons magazine. En daar is zij gewoon heel goed in. Ze kon alle chaos in ons hoofd tijdens een brainstormsessie heel visueel maken. En wat heel tof is aan hoe zij denkt, is dat ze heel erg houdt van een edgy twist, waarmee ze ons bleef verrassen."

 

Karlijn Visser & Evelyn van Hasselt
Holistik

“Emily volgt haar intuïtie, maar denkt ook strategisch met je mee in het grotere geheel. Ze daagt je uit om ook even anders te kijken. Met recht een geweldige brand coach en een bijzondere vrouw om mee samen te mogen werken!”

 

Romy Barendse
House of Essence

"Ik heb nu een supertoffe huisstijl waarmee ik serieus word genomen. Het match bij mij als persoon en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf + het trekt de juiste klanten aan! Het proces met Emily was heel chill, het ging soepel en ik had het idee dat we snel op een lijn lagen en ze mij begreep vanaf het eerste moment. Ik ben superblij dat ik een merk heb die ik mezelf eigen kan maken. Want ik kan van alles maken in Canva en dat is zo fijn!"

 

Emel
De Content Coach

"Werken met Emily is een feestje. Ze voelt goed aan wat je wilt én wat bij je past. Ze is scherp en stelt de goede vragen, waardoor je zelf nog net weer wat scherper nadenkt over wat je eigenlijk wilt en wat je beweegt. Ze heeft een hele fijne ontspannen aanpak, komt met goede voorbeelden, waarmee ze je enorm helpt om je gevoel te verwoorden en verbeelden. Zij vertaalt dit vervolgens naar een professionele merk identiteit. Wat je ontvangt is prachtig en kloppend. Zoek je sensitiviteit, creativiteit en professionaliteit, mét een hart en prachtig resultaat? Bel Emily!"

 

Martine Beverdam

over emily

Intuitief
Strategisch
Creatief

Opgeleid als Strategic Designer en inmiddels ook docent in dit vakgebied op dezelfde Technische Universiteit Delft, weet ik precies hoe je jezelf als bedrijf en merk sterk in de markt positioneert.

Maar mijn aanpak is niet alleen strategisch. Juist ook mijn intuïtieve, spirituele kant en inmiddels jaren lange ervaring als designer en art director vormen samen een unieke mix aan skills waarmee ik je help een onderneming vorm te geven die succesvol draait op JOUW voorwaarden.

Ik werkte als merkstrateeg en art director bij een branding bureau, runde als co-founder een eigen branding bureau en had ooit zelfs mijn eigen chocolade winkel. Het ondernemen zit in m’n bloed en I love it!

Waarom: omdat je zelf de regels bepaalt - zelf de richting kiest en ik het heerlijk vind om los te breken van de standaard hokjes, de gebaande paden en wat iedereen al doet.

We creëren samen een business strategie / merk identiteit die past bij JOU, juist anders dan de rest want f*ck de hokjes! Vanuit flow, vanuit de juiste energie en oneindige creativiteit.

Laten we kennismaken! 

Klaar om jouw bedrijf & merk naar het volgende niveau te brengen en enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens dit – volledig vrijblijvende – kennismakingsgesprek kijken we samen of we een match zijn.

Let’s create some magic!

Liefs, Emily

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨