fbpx

Deep Dive

dag in de natuur 1:1 strategisch de diepte in

We duiken een hele dag samen de natuur in om vanuit rust te creëren. Tijdens de Deep Dive keren we naar binnen en gaan we met volle focus aan de slag met jouw onderneming.

Of het gaat om een strategie om je bedrijf te laten groeien, je aanbod aan te scherpen of met aandacht in te gaan op wie nou echt jouw ideale klant is. Vanuit strategie en intuïtie leggen we een sterke fundering waarmee je jouw onderneming & merk naar het volgende niveau brengt.

Je ontvangt na afloop een strategisch document waarin de inzichten uit de Deep Dive concreet zijn samengevat en waarmee je ook na de Deep Dive de magie van de dag blijft voelen en gerichte stappen zet om jouw next level bedrijf realiteit te maken. 

Na 3 weken checken we tijdens een 60 min online strategische call weer bij elkaar in en geven we jouw onderneming een nieuwe boost met slimme vervolgstappen. 

De Deep Dive is ook een hele mooie start van een strategische coaching traject. Lees hier meer over mijn coaching traject of plan een kennismakingsgesprek – dan kijken we samen naar wat past bij jou en je onderneming.

Investering €997,-

excl. btw

“Door de Deep Dive heb ik nu concreet wat ik precies doe met mijn onderneming, heb inzicht in mijn eigen proces en werkwijze en kan dat nu in 1 zin uitleggen. Dat zorgt voor rust en overzicht, vanuit daar kan ik weer verder ontwikkelen. Het mooiste inzicht tijdens de Deep Dive was dat waar ik energie van krijg en wat mij altijd al bezig houdt, direct verband heeft met waar ik klanten mee wil hebben. Emily gaf de juiste inzichten op het juiste moment, stelde kritische vragen of opmerkingen om richting te geven. Ze zag snel structuur in wat ik vertelde, opschreef, wil zijn, etc. En daar wordt ik natuurlijk blij van! Bedankt voor de mooie dag met fantastische inzichten en een goede sfeer!"

 

Neomi Knibbe

“Het voelt nog steeds ongelooflijk. Maar binnen een uur tijdens een 1:1-sessie wist Emily door haar bevraging al mijn ideeën concreet te maken. Waar ik geen samenhang zag in mijn aanbod, maakte zij er een holistisch beeld van. Nog steeds kan ik dat gevoel terughalen. Wat een verademing. Ineens voelde ik vanuit mijn tenen dat dit is wie ik ben en wat ik wil gaan doen.”

 

Jeannette Pullen

“Ik houd van Emily’s benadering en de manier waarop ze de diepte in weet te gaan en tegelijk heel praktisch en doelgericht blijft. Ze luisterde heel goed en kwam steeds terug bij dingen die eerder waren gezegd. Persoonlijk vond ik de klik heel fijn.”

 

Marleen Mulder
Minimal Mass

“Emily volgt haar intuïtie, maar denkt ook strategisch met je mee in het grotere geheel. Ze daagt je uit om ook even anders te kijken. Met recht een geweldige brand coach en een bijzondere vrouw om mee samen te mogen werken!”

 

Romy Barendse
House of Essence

“Emily heeft me het inzicht gegeven dat mijn "beren op de weg" alleen maar in mijn hoofd bestaan. Dus dat kan ik zelf oplossen (empowering). Verder heeft ze me heel praktische opdrachten heeft meegegeven en doelen om verder mee aan de slag te gaan. PLUS de inspiratie om dat direct te gaan doen!”

 

Marleen Mulder
Minimal Mass

  • 1 dag 1:1 de diepte in in de natuur
  • 9.30-16.00
  • Inclusief lunch, koffie, thee en lekkers
  • Strategische sessie op een heerlijke locatie in de natuur (hint: pipowagen in het bos)
  • Na afloop ontvang je een strategie document waarin de inzichten uit de Deep Dive concreet op een rijtje staan en je de magie van de dag bij je houdt en gericht naar jouw droombedrijf blijft toewerken. 
  • 60 min online strategische call (t.w.v. 157,-) na 3 weken om in te checken en nieuwe strategische stappen te zetten.
  • We werken vanuit intuïtie & strategie – een gouden combinatie waarmee je slimme strategische stappen zet die bij JOU passen en we gaan voorbij aan dat wat iedereen doet. F*ck de hokjes. 

over emily

Intuitief
Strategisch
Creatief

Opgeleid als Strategic Designer en inmiddels ook docent in dit vakgebied op dezelfde Technische Universiteit Delft, weet ik precies hoe je jezelf als bedrijf en merk sterk in de markt positioneert.

Maar mijn aanpak is niet alleen strategisch. Juist ook mijn intuïtieve, spirituele kant en inmiddels jaren lange ervaring als designer en art director vormen samen een unieke mix aan skills waarmee ik je help een onderneming vorm te geven die succesvol draait op JOUW voorwaarden.

Ik werkte als merkstrateeg en art director bij een branding bureau, runde als co-founder een eigen branding bureau en had ooit zelfs mijn eigen chocolade winkel. Het ondernemen zit in m’n bloed en I love it!

Waarom: omdat je zelf de regels bepaalt - zelf de richting kiest en ik het heerlijk vind om los te breken van de standaard hokjes, de gebaande paden en wat iedereen al doet.

We creëren samen een business strategie / merk identiteit die past bij JOU, juist anders dan de rest want f*ck de hokjes! Vanuit flow, vanuit de juiste energie en oneindige creativiteit.

Laten we kennismaken! 

Klaar om jouw bedrijf & merk naar het volgende niveau te brengen en enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens dit – volledig vrijblijvende – kennismakingsgesprek kijken we samen of we een match zijn.

Let’s create some magic!

Liefs, Emily

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨