fbpx

Deep Dive

Een dag weg van alle ruis, in de natuur – volle focus op jouw business & merk

Tijdens de Deep Dive sessie gaan we een hele dag samen de natuur in. Vanuit rust gaan we creëren. Los van de ruis van de stad, van het ‘normale’ leven, keren we tijdens deze dag naar binnen en leggen we de basis voor jouw merk – vanuit intuitie én strategie. Jouw energie en vibes, maar ook jouw visie, missie en doelgroep zijn de essentie van hoe jouw merk mag gaan ‘voelen’.

Tijdens de Deep Dive brengen we deze elementen samen in een strategie met gevoel. Na deze dag heb jij concreet welke stappen je mag gaan zetten met je bedrijf en weet je hóe je die kan gaan zetten.

Concreet

  • 1 dag 1:1 de diepte in in de natuur
  • 9.30-16.30
  • Inclusief lunch, koffie, thee, en lekkers
  • Wandelen in het bos + strategische sessie op een fijne locatie in de natuur
  • Na afloop ga je naar huis met een concrete strategie voor jouw bedrijf waarmee je gericht naar jouw droombedrijf toewerkt. 
  • We werken vanuit intuïtie & strategie – een gouden combinatie waarmee je slimme strategische stappen zet die dicht passen bij jou en jouw pad. 

Kosten:
797,- (excl. btw)

Herkenbaar?

Je voelt dat er meer in zit, dat je het grootster en nog dichterbij jezelf mag neerzetten. Los van de ruis en meningen van anderen – op jouw manier en op jouw voorwaarden!

Je wil concrete stappen zetten vanuit strategie, zonder betekenis te verliezen. Voelen dat je de juiste richting op gaat met de juiste energie erachter.

Praktische vertaling van jouw dromen en ideeen is lastig – je blijft hangen in mooie plannen (die als we eerlijk zijn: mega zonde zijn om op de plank te blijven liggen!)

Je bent emotioneel verbonden met je onderneming en wilt niet zomaar iets doen omdat het ‘commercieel’ werkt – het moet goed voelen en je wil dicht bij jezelf blijven.

En wil jij:

Naar binnenkeren en vanuit intuïtie voelen waar je naar toe mag, welke stappen je mag zetten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Een bedrijf dat draait op jouw voorwaarden, waarin jouw kracht tot z’n recht komt – creatief op jouw manier! Los van de gebaande paden.

De leukste klanten aantrekken – die ook nog eens goed willen betalen voor jouw dienst/product. 

Jouw dromen tot leven brengen en concrete stappen om daar naar toe te werken. 

Wat gaan we doen?

Ochtend

We starten met een heerlijke wandeling in de natuur waarin we alle ruis van het ‘normale leven’ achter ons laten en naar binnen keren. Wat voel je, waar wil je heen, wat mag je loslaten? Wat houdt je tegen? Afgestemd op jouw behoefte zal ik de ochtend verder indelen. 

De Deep Dive is ook een onderdeel van mijn Brand Design & Coaching traject > lees hier verder voor meer informatie

Lunch

Na het ochtend programma waarin we naar binnen zijn gekeerd en vanuit intuitie en gevoel de basis voor jouw bedrijf en merk hebben gelegd, is het tijd om alles te laten bezinken en heerlijk te lunchen! De kosten voor de lunch zijn in de prijs inbegrepen. Uiteraard kan er rekening worden gehouden met dieetwensen! 

Middag

Na de lunch maken we de inzichten van de ochtend concreet in een strategie voor jouw bedrijf en merk. Zodat je naar huis gaat met een plan waar je direct mee aan de slag kunt. Zodat het niet alleen bij een strategie blijft, maar je het ook concreet tot leven gaat brengen. 

Voor wie is dit traject?

Intuïtieve, sensitieve vrouwelijke ondernemers die vanuit passie hun bedrijf in de wereld zetten en een liefdevol commercieel duwtje in de rug nodig hebben. Als je je herkent in een van deze punten, bedoel ik dus jou 🌞

 

Intuïtieve, sensitieve vrouwelijke ondernemers die vanuit passie hun bedrijf in de wereld zetten en een liefdevol commercieel duwtje in de rug nodig hebben. Als je je herkent in een van de onderstaande dingen hieronder, bedoel ik dus jou 🌞

Je onderneemt op andermans voorwaarden – en wil nu eindelijk losbreken van de gebaande paden en wat iedereen doet!

Je bent introvert, snel overprikkeld – jouw energie is waardevol en wil je niet verspillen aan iets dat niet werkt.

Je bent spiritueel, maar ook nuchter! Dat geigenwollensokken imago kan je niks mee – love stylish!

Je doet veel op intuitie en gevoel, maar mist daarom soms de strategie om echt grote stappen te zetten en tot actie over te gaan

Je bent emotioneel verbonden met je onderneming en wilt niet zomaar iets doen omdat het ‘commercieel’ werkt – het moet goed voelen en je wil dicht bij jezelf blijven.

gratis intake

Ben je enthousiast? Plan nu een gratis intake 💫

Ben je geïnteresseerd in de Deep Dive? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens deze – volledig vrijblijvende – intake bespreken we al je vragen en kijken we of we een match zijn! 💜

over emily

Intuïtief  
Strategisch
Creatief

Ik werkte jaren als merkstrateeg voor grote bedrijven en hielp deze met het creëren van een merk waarmee ze de harten van hun doelgroep konden veroveren. Dit was super leerzaam, maar gaf me niet de voldoening die ik zocht.

Nu zet ik mijn kennis en ervaring in voor ondernemende vrouwen die voelen dat ze een missie te vervullen hebben in dit leven.

Vanuit mijn strategische & creatieve expertise creëer ik een merk waarin jouw energie naar voren komt – een energie waarmee je jouw leukste klanten aantrekt! 

Intuïtief, liefdevol en met een rauw randje, want de gebaande paden zijn voor de grijze massa. En grijs, dat is saai!

Let’s get that energy moving!

Enthousiast? Plan een gratis & vrijblijvende intake!

FAQ

Wat is de investering voor de Deep Dive?

De kosten voor de Deep Dive sessie zijn 797,- exclusief btw. Hierin zijn een heerlijke lunch, koffie/thee en lekkers inbegrepen. 

Betaling in termijnen is mogelijk. 

Kan ik in termijnen betalen?

Yes dat kan! Geef dat even aan bij de intake, dan regelen we dat samen 😊

Wat is de locatie?

In overleg zoeken we een locatie in de natuur die voor ons beide handig is. Mijn favoriete locatie is de Hoorneboeg in Hilversum. Wanneer de datum voor de Deep Dive gepland staat, zullen we een locatie kiezen die dan beschikbaar is. 

Ontvang mijn gratis ebook 'Let the energy flow!'

 

Waarin ik je vertel hoe je in 5 stappen jouw merk weer helemaal afstemt op jouw energie en zo de leukste klanten aantrekt.

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨