Dare to stand out!

©2019 by Emily van Vught

DARE TO STAND OUT - TRAJECT

Het traject op maat voor awesome vrouwen die niet bang zijn om met hun business en merk uit de grijze massa te springen, hun missie van de daken gaan te schreeuwen en met hun business de wereld te veroveren! Do you dare to stand out?

Dit traject is voor de bewuste, ondernemende vrouw, die tot in haar tenen voelt wat ze te doen heeft. Of dat nu al een vorm heeft gekregen in een business of juist nu tot leven gebracht mag worden. 

Je voelt dat het belangrijk is om een solide fundering te hebben voor je business & merk, zodat jij jouw missie tot de sterren kan laten reiken! 

Ik help je jouw plannen en ideeën concreet te maken en op een manier neer te zetten die jouw lievelingsklanten gaat aantrekken. 

Hoe? Door in dit volledig op jouw afgestemde traject aan de slag te gaan met onder andere je businessmodel (the brains), je merkstrategie (the personality) en je visuele identiteit (the looks). Zodat jij vanuit een krachtige basis de wereld kan veroveren met jouw missie! Op een manier die volledig past bij jou & van jouw kracht uitgaat!  

Geef jouw business 'sparkle' en zet je missie in de spotlight!

Yes! Ik wil mijn missie de spotlight geven die het verdient! 

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Mij bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Over Emily

Ik werkte jaren als merkstrateeg voor grote bedrijven en hielp deze met het creëren van een merk waarmee ze de harten van hun doelgroep konden veroveren. Dit was super leerzaam, maar gaf me niet de voldoening die ik zocht. Nu zet ik mijn kennis en ervaring in voor vrouwen die voelen dat ze een missie te vervullen hebben in dit leven. Ik help ze om een business & merk te creëren waarmee ze met hun missie de wereld kunnen veroveren!

Reach for the stars! 

Emily heeft niet alleen veel ervaring op gedaan in het bedrijfsleven. Ze rockt als jong ondernemend multitalent ook heel Nederland, België en omstreken.

 

Als je met Emily werkt, weet ze je te raken en motiveren je wereldwijde missie te leven. Het omzetten in een brand dat voor je werkt, is een kunde. Het wereldwijd succesvol maken, een gift.

Fijke Willemse

 

Uitgeroepen tot #NR1 Counselor van België & Nederland

Yes! Ik wil mijn missie de spotlight geven die het verdient! 

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Mij bellen of mailen mag natuurlijk ook!

“We hebben al een aantal jaar, sinds de start van ons platform Holistik, heel fijn samengewerkt met Emily. Zonder Emily had Holistik er niet zo mooi uitgezien!

 

Ze heeft ons geholpen met de strategie en een vertaalslag gemaakt naar de doelgroep van ons magazine. En daar is zij gewoon heel erg goed in. 

 

Ze kon alle chaos in ons hoofd tijdens een brainstormsessie heel visueel maken. En wat heel tof is aan hoe zij denkt, is dat ze heel erg houdt van een edgy twist, waarmee ze ons bleef verrassen.”

Evelyn & Karlijn

Holistik Magazine

Andere producten

1:1 Power Hours

Met de Power Hours ben ik 1-op-1 beschikbaar als jouw strategische en creative sparringpartner! Of het nu gaat om je businessplan, website, branding, aanbod of het bedenken van nieuwe business ideeën? - bring it on!

Rock Your Brand Box

De ultieme box voor je business & brand! Boek je favoriete hotel, Airbnb of hutje op de hei en ga twee dagen lang aan de hand van de stappen in het werkboek en de bijbehorende video's werken aan de fundering van jouw bedrijf en merk. Deze box is all you need!