fbpx

Strategische Coaching

persoonlijk afgestemd 1:1 traject

Een persoonlijk afgestemd 1:1 traject met de focus op het creëren van een sterke fundering voor jouw bedrijf & merk vanuit strategie en intuïtie. Samen gaan we mega stappen zetten in het concretiseren van jouw plannen en het neerzetten van jouw droombedrijf. Zo komt jouw onderneming echt in een stroomversnelling!

Topics waar we het over hebben: een uniek aanbod creëren & in de markt zetten, de juiste prijzen bepalen, sterke merkstrategie neerzetten, herkenning creëren, opvallen in de massa (zichtbaar zijn op jouw manier), de leukste klanten aantrekken en niet onbelangrijk: dit allemaal op een manier die bij JOU past en waar JIJ energie van krijgt. Ondernemen vanuit flow, rust, positieve energie en vooral op jouw manier. F*ck de hokjes!

Investering vanaf 1950,-

excl. btw

“Ik heb nu concreet wat ik precies doe met mijn onderneming, heb inzicht in mijn eigen proces en werkwijze en kan dat nu in 1 zin uitleggen. Dat zorgt voor rust en overzicht, vanuit daar kan ik weer verder ontwikkelen. Het mooiste inzicht is dat waar ik energie van krijg en wat mij altijd al bezig houdt, direct verband heeft met waar ik klanten mee wil hebben. Emily gaf de juiste inzichten op het juiste moment, stelde kritische vragen of opmerkingen om richting te geven. Ze zag snel structuur in wat ik vertelde, opschreef, wil zijn, etc. En daar wordt ik natuurlijk blij van!"

 

Neomi Knibbe

“Het voelt nog steeds ongelooflijk. Maar binnen een uur tijdens een 1:1-sessie wist Emily door haar bevraging al mijn ideeën concreet te maken. Waar ik geen samenhang zag in mijn aanbod, maakte zij er een holistisch beeld van. Nog steeds kan ik dat gevoel terughalen. Wat een verademing. Ineens voelde ik vanuit mijn tenen dat dit is wie ik ben en wat ik wil gaan doen.”

 

Jeannette Pullen

“Ik houd van Emily’s benadering en de manier waarop ze de diepte in weet te gaan en tegelijk heel praktisch en doelgericht blijft. Ze luisterde heel goed en kwam steeds terug bij dingen die eerder waren gezegd. Persoonlijk vond ik de klik heel fijn.”

 

Marleen Mulder
Minimal Mass

“Emily volgt haar intuïtie, maar denkt ook strategisch met je mee in het grotere geheel. Ze daagt je uit om ook even anders te kijken. Met recht een geweldige brand coach en een bijzondere vrouw om mee samen te mogen werken!”

 

Romy Barendse
House of Essence

“Emily heeft me het inzicht gegeven dat mijn "beren op de weg" alleen maar in mijn hoofd bestaan. Dus dat kan ik zelf oplossen (empowering). Verder heeft ze me heel praktische opdrachten heeft meegegeven en doelen om verder mee aan de slag te gaan. PLUS de inspiratie om dat direct te gaan doen!”

 

Marleen Mulder
Minimal Mass

over emily

Intuitief
Strategisch
Creatief

Opgeleid als Strategic Designer en inmiddels ook docent in dit vakgebied op dezelfde Technische Universiteit Delft, weet ik precies hoe je jezelf als bedrijf en merk sterk in de markt positioneert.

Maar mijn aanpak is niet alleen strategisch. Juist ook mijn intuïtieve, spirituele kant en inmiddels jaren lange ervaring als designer en art director vormen samen een unieke mix aan skills waarmee ik je help een onderneming vorm te geven die succesvol draait op JOUW voorwaarden.

Ik werkte als merkstrateeg en art director bij een branding bureau, runde als co-founder een eigen branding bureau en had ooit zelfs mijn eigen chocolade winkel. Het ondernemen zit in m’n bloed en I love it!

Waarom: omdat je zelf de regels bepaalt - zelf de richting kiest en ik het heerlijk vind om los te breken van de standaard hokjes, de gebaande paden en wat iedereen al doet.

We creëren samen een business strategie / merk identiteit die past bij JOU, juist anders dan de rest want f*ck de hokjes! Vanuit flow, vanuit de juiste energie en oneindige creativiteit.

Laten we kennismaken! 

Klaar om jouw bedrijf & merk naar het volgende niveau te brengen en enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens dit – volledig vrijblijvende – kennismakingsgesprek kijken we samen of we een match zijn.

Let’s create some magic!

Liefs, Emily

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨