fbpx

as within so without

Business Magic Day

Alles is energie, ook in jouw onderneming. Tijdens deze heerlijke dag in de natuur brengen we helderheid, focus en structuur in jouw onderneming vanuit verbinding en afstemming.

Let the energy flow!

Voor wie

✺ Je bent continue jezelf aan het ontwikkelen en ontdekt steeds diepere lagen in jouw onderneming.

✺ Je hebt daardoor ontzettend behoefte aan structuur, overzicht & focus – zonder dat je dingen ‘moet’ of vanuit je hoofd gaat doen.

✺ Je voelt dat de energie en fundering van je onderneming weer opgeschoond en in lijn mag worden gebracht met wie jij NU bent – en de potentie die je van binnen al voelt. 

✺ Je hebt zin om jouw fantastische magie weer echt te VOELEN en vanuit helderheid en energie met de wereld te delen.

energy energy energy

Wat we gaan doen:

Tijdens de Business Magic Day maken we jouw Interne Magie helder en brengen we structuur en focus in jouw onderneming vanuit verbinding en intuitie. We gaan invoelen, energie shiften en een afgestemde strategie neerzetten waarmee jij vanuit rust en focus jouw onderneming verder kunt laten groeien.

Hoe deze dag eruit ziet, is volledig afgestemd op jouw onderneming en jouw energie. Ik beloof dat het magisch wordt en dat je naar huis gaat met een bak energie, vertrouwen en flink hebt ingetapt op de potentie die je stiekem diep van binnen al voelt.

Na de Business Magic Day:

✺ Heb je concrete actiepunten waarmee je jouw onderneming in lijn brengt met jouw energie en potentie.

✺ Zet jij vanuit helderheid en focus afgestemde stappen met je bedrijf die jou verder brengen op jouw zielspad. 

✺ Weet je hoe je in de toekomst ook zelf kan blijven invoelen of de energie in je onderneming nog klopt en hoe je dit kan shiften.

✺ Voel jij je vol trots en vertrouwen en laat je vanuit die energie jezelf nog meer zien aan de buitenwereld.

We gaan de energie weer volop laten stromen in jouw onderneming, zodat je vanuit helderheid en focus afgestemde stappen zet die jou verder brengen op jouw zielspad.

1. Locatie

verbinden met de natuur

De locatie voor deze dag is de Hoorneboeg in Hilversum, een prachtige plek in de natuur waar je echt kunt landen. Weg van de ruis, voelen en luisteren naar jouw innerlijke stem – die zoveel wijsheid in zich heeft. 

2. Praktisch

zo ziet de dag eruit

We beginnen rustig rond 9:30 en sluiten de dag af om 16:00/16:30. Uiteraard wordt er goed voor je gezorgd met koffie, thee, lekkers en een heerlijke vegetarische (of vegan) lunch. 

3. Flower Essence

liefde in een flesje

Na onze dag maak ik een persoonlijke blend van Flower Essences voor je die je op een zachte manier ondersteunen in het proces waar je je in bevindt. En liefdevol zetje, vertrouwen op je intuitie, uit je hoofd naar je hart – of wat er dan ook mag spelen. 

4. Na afloop

Taking home the magic

Ik vind het belangrijk dat je heerlijk in de afgestemde good vibes blijft! Je ontvangt een paar dagen na onze dag in de natuur een uitgewerkt ‘Magie Document’ waarin de inzichten van de dag zijn gebundeld en waarmee je de verbinding en focus blijft voelen ook na deze dag. 

Praktische informatie

1100,-

excl. btw

Inclusief:

✺ Volledig verzorgde dag op een heerlijke locatie in de natuur van 9:30-16:30 ✺
✺ Persoonlijke Flower Essence mix t.w.v. 97,- ✺
✺ Magic document t.w.v. 550,- ✺

Voel jij dat dit is wat jij en jouw onderneming nodig hebben? Plan hieronder een kennismaking in ♡

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨