fbpx

as within so without

Brand Energy Session

Alles is energie, ook in jouw onderneming. En lieve vrouw, daar is je merk zo’n prachtig onderdeel van – en stiekem weet jij dat ook. Want je voelt dat het niet meer klopt, dat er iets schuurt. Je bent intern zo gegroeid en je merk is blijven hangen in een vorige versie van jou. En daar mag verandering in komen!

Voor wie

✺ Je bent continue jezelf aan het ontwikkelen en ontdekt steeds diepere lagen in jouw onderneming.

✺ Je bent gevoelig voor energie en voelt haarfijn aan wanneer iets niet meer kloppend is (en jouw klanten voelen dat ook).

✺ Jouw merk is tot nu toe vooral een praktisch jasje geweest, maar je voelt dat het niet meer klopt. Dat ook in je merk een diepere laag aangeraakt mag worden, waardoor de energie ook daar volledig gaat stromen.

✺ Je bent trots op je onderneming en voelt dat je steeds meer doet wat ‘de bedoeling is’, waarvoor je hier bent – en durft hier steeds meer voor te gaan staan.

energy energy energy

Wat we gaan doen:

In deze sessie gaan we jouw Brand Energy visueel tot leven brengen en de onderdelen van jouw merk afstemmen op die magie. Welke onderdelen voelen kloppend, waar mag de energie geshift worden en hoe kun je dat doen?

Het uitgangspunt is jouw huidige merk identiteit, die in de basis nog heel passend voelt voor je, (is dat niet meer het geval, dan is het Brand Transformation Traject voor jou) maar op bepaalde stukken knaagt en schuurt. Je kan er alleen niet helemaal de vinger op leggen waar ‘m dat nou precies in zit. Daar gaan we verandering in brengen!

Na de Brand Energy Session:

✺ Weet jij precies hoe je de energie in jouw merk weer volledig kan laten stromen.

✺ Heb je een prachtig moodboard waarop je de energie van jouw merk kan blijven afstemmen.

✺ Heb je concrete actiepunten waarmee je zelf jouw merk in lijn kan brengen met jouw energie.

✺ Weet je hoe je in de toekomst ook zelf kan blijven invoelen of de energie in je merk nog klopt en hoe je dit kan shiften.

✺ Voel jij je vol trots en vertrouwen en laat je vanuit die energie jezelf nog meer zien aan de buitenwereld. 

We gaan de energie weer volop laten stromen in jouw merk, zodat jouw energie volledig tot uiting komt en jij weer vol trots en zelfvertrouwen jezelf laat zien aan de buitenwereld.

1. Voorbereiding

audio & intake

Ik stuur je van te voren een audio waarmee je afstemd op de energie in jouw onderneming en bij jezelf en waar jouw merk dus ook in mee mag bewegen.

Daarnaast ontvang je een link waarin je de huidige onderdelen van je merk met mij kunt delen. Zodat ik voor onze sessie jouw merk kan analyseren en invoelen waar mogelijke blokkades kunnen zitten.

2. De sessie

1,5 uur | online of in Rotterdam

Tijdens de sessie duiken we samen in de energie waar jouw onderneming en jij naartoe zijn geshift en leggen we jouw huidige merk daarnaast. We bekijken waar de energie stagneert en hoe je die weer kan laten stromen, volledig in lijn met jouw interne magie en energie.

3. Na afloop

concrete actiepunten + moodboard

Na afloop ga je naar huis met concrete actiepunten waar je zelf mee aan de slag kunt en ontvang je van mij een moodboard met daarin de visuele vertaling van jouw energie en waar jouw merk naartoe mag bewegen.

Na 3 weken checken we kort bij elkaar in (30 min). Heb je de aanpassingen kunnen doorvoeren? Hoe voelt je merk nu? Waar loop je misschien nog tegen aan?

Praktische informatie

397,-

excl. btw

Deze prijs is geldig t/m augustus 2021. De normale prijs is 497.-

Voel jij dat het tijd is om jouw merk mee te nemen in de nieuwe versie van jou (en jouw energie)? Plan hieronder een kort belletje in waarin we samen een datum prikken voor jouw sessie!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨