fbpx

Brand Design & Coaching

Een uniek merkidentiteit (& website) ontwerp voor intuïtieve vrouwelijke ondernemers die zichzelf groots op de kaart durven te zetten.

Zeg eens eerlijk…

Straalt jouw merk de energie uit die echt bij jou en jouw bedrijf past? En trek je daarmee de allerleukste klanten aan? Of doe je maar wat, kies je een leuke template uit in Canva en gaat veel op gevoel? Waardoor iedere uiting die je met je merk doet er net weer anders uit ziet?

Wat nou als ik je vertel dat jouw merk écht een verlengstuk van jouw energie kan zijn? En dat je daarmee vanzelf de allerleukste klanten aantrekt die jouw product/dienst op waarde zullen schatten. Laat me je helpen jouw merk boven de massa uit te laten stijgen, door jouw energie door te vertalen in een merk dat 100% jou ‘ademt’ en waarmee je de leukste goed betalende klanten zult aantrekken! En bovenal: waarmee je supereenvoudig zelf aan de slag kunt! Wel zo handig als je net als ik vol ideeën zit en het liefst gisteren nog dat mooie nieuwe product/dienst lanceert! 

Herkenbaar?

Je merkt hangt van verschillende Canva templates aan elkaar, waarin je met kleur en een leuk lettertype probeert hier samenhang in te brengen. Je weet dat je jouw merk serieuzer mag gaan nemen, om jouw missie groots in de wereld te gaan zetten en de juiste klanten aan te spreken. Je doet veel op intuitie en gevoel – heerlijk! – maar daarin mist een commercieel zetje in de rug waarmee jouw prachtige boodschap ook echt jouw ideale klant bereikt en raakt. Je wil nu echt gaan opvallen en boven de massa uit gaan stijgen – want je neemt (inmiddels) jezelf en je bedrijf serieus en voelt dat je dat nu ook met je merk mag – en moet gaan doen om verder te groeien. Je wil daarin ver wegblijven van ‘lege strategien’ en verkopen om het verkopen. Jouw merk moet een verlengstuk zijn van wie jij bent en waar je voor staat! 

En wil jij:

Een unieke merkidentiteit (en website) waarmee je boven de massa en trends uitstijgt en die volledig jouw energie ademt!

De leukste – en goed betalende – klanten aantrekken met jouw merk (energie!)

Eenvoudig zelf dingen kunnen maken die direct in de juiste stijl staan? (hallo eigen Canva templates!) En jij je op jouw eigen expertise kan focussen

Concrete tools en tips om zelf jouw merk sterk uit te blijven dragen en zo herkenning te creeren bij jouw leukste potentiele klanten

Een strategische & creatieve cheerleader aan de zijlijn die je helpt en bijstuurt om jouw merk 100% in de juiste energie te houden.

I’m your girl!

Wat gaan we doen?

De start van het traject is een Deep Dive sessie waarin we samen een hele dag de natuur in gaan – en vanuit rust gaan creëren. Los van de ruis van de stad, van het ‘normale’ leven, keren we tijdens deze dag naar binnen en leggen we de basis voor jouw merk – vanuit intuitie én strategie. Jouw energie en vibes, maar ook jouw visie, missie en doelgroep zijn de essentie van hoe jouw merk mag gaan ‘voelen’. Tijdens de Deep Dive brengen we deze elementen samen in een strategie met gevoel en zetten we de eerste stap richting de visuele stijl door samen een moodboard te creëren. 

De Deep Dive is ook als losse dag te boeken > lees hier verder voor meer informatie

2. Visuele identiteit & Canva

Vanuit het moodboard ontwikkel ik vervolgens een unieke merk identiteit waarin jouw energie visueel tot leven komt in jouw merk. Jouw nieuwe huisstijl bestaat uit een logo, lettertypes, kleurenpalet en grafische elementen als iconen of illustraties. Deze elementen vormen samen de puzzelstukjes waarmee jouw identiteit wordt opgebouwd. Voelt de huisstijl helemaal kloppend voor jou? Dan zet ik ‘m voor je in jouw eigen Canva Pro omgeving, waarin ik ook meteen templates maak voor bijvoorbeeld social media posts, visitekaartjes of presentatie slides – zodat je eenvoudig zelf uitingen maakt die direct in de juiste stijl staan. 

Brand Coaching

Ik vind het superbelangrijk dat de nieuwe stijl ook echt bij jou gaat leven en dat je er gemakkelijk en als vanzelf zelf mee kunt werken. Wanneer jij namelijk consistent met jou merk omgaat, creeer je herkenning bij jouw doelgroep en wordt jouw merk nog sterker!

Na oplevering van de stijl in Canva ben ik dan ook nog niet uit beeld 😉 In de 3 maanden erna hebben we maandelijks een call waarin we bespreken hoe het gaat en waar je eventueel tegenaanloopt in het gebruik van jouw nieuwe merk identiteit (en eventueel website). Zo kan ik je weer op weg helpen en wordt jouw merk echt een (online)verlengstuk van wie jij bent!

Want some more?

Jouw nieuwe stijl direct doorgevoerd in een nieuwe website? Dat kan!

Volledig in jouw nieuwe huisstijl ontwikkel ik een website in WordPress vanuit de handige bouwen ‘Divi Builder’. Hiermee pas je na oplevering supereenvoudig zelf teksten aan en maak je op basis van templates die ik voor je instel, eenvoudig zelf nieuwe pagina’s – wel zo handig voor die nieuwe training die je snel zelf wil kunnen lanceren! 😉

Lieve woorden

"Ik heb nu een supertoffe huisstijl waarmee ik serieus word genomen. Het match bij mij als persoon en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf + het trekt de juiste klanten aan! Het proces met Emily was heel chill, het ging soepel en ik had het idee dat we snel op een lijn lagen en ze mij begreep vanaf het eerste moment. Ik ben superblij dat ik een merk heb die ik mezelf eigen kan maken. Want ik kan van alles maken in Canva en dat is zo fijn!"

 

Emel
De Content Coach

"We hebben al een aantal jaar, sinds de start van ons platform Holistik, heel fijn samengewerkt met Emily. Zonder Emily had Holistik er niet zo mooi uitgezien! Ze heeft ons geholpen met de strategie en een vertaalslag gemaakt naar de doelgroep van ons magazine. En daar is zij gewoon heel goed in. Ze kon alle chaos in ons hoofd tijdens een brainstormsessie heel visueel maken. En wat heel tof is aan hoe zij denkt, is dat ze heel erg houdt van een edgy twist, waarmee ze ons bleef verrassen."

 

Karlijn Visser & Evelyn van Hasselt
Holistik

"Emily heeft mijn nieuwe merk identiteit ontworpen en in één woord is onze samenwerking magisch te noemen! Emily werkt van binnen naar buiten en kijkt eerst naar waar je kernwaarden liggen, wat je belangrijk vindt en wat je wil uitstralen. Daarna gaat zij aan de slag met wat zij goed kan - namelijk dat vertalen naar beeld. Ik was gelijk al enthousiast over wat ze had gemaakt - zij heeft haar ding gedaan en mijn merk identiteit is echt fantastisch! Mijn klanten vinden het prachtig, ik vind het prachtig! En het staat precies voor wat ik wil uitstralen."

 

Marjolein Stokker
InnerPracht

"Werken met Emily is een feestje. Ze voelt goed aan wat je wilt én wat bij je past. Ze is scherp en stelt de goede vragen, waardoor je zelf nog net weer wat scherper nadenkt over wat je eigenlijk wilt en wat je beweegt. Ze heeft een hele fijne ontspannen aanpak, komt met goede voorbeelden, waarmee ze je enorm helpt om je gevoel te verwoorden en verbeelden. Zij vertaalt dit vervolgens naar een professionele merk identiteit. Wat je ontvangt is prachtig en kloppend. Zoek je sensitiviteit, creativiteit en professionaliteit, mét een hart en prachtig resultaat? Bel Emily!"

 

Martine Beverdam
Beverdam Management

Voor wie is dit traject?

Intuïtieve vrouwelijke ondernemers die vanuit passie hun bedrijf in de wereld zetten en een liefdevol commercieel duwtje in de rug nodig hebben. Als je je herkent in een van de 3 profielen hieronder, bedoel ik dus jou 🌞

Rebranding

Je bent al een tijdje lekker bezig met je bedrijf maar je voelt dat je uit je ‘jasje’ aan het groeien bent met je merk. Je wilt serieuzer genomen worden, groeien en nog meer jouw ideale klant aan gaan trekken. Tijd voor een nieuw merk waarin deze nieuwe energie volledig tot z’n recht komt! 

Nieuw bedrijf

Je begint aan je ondernemers avontuur en wil dit direct goed doen! Bent bereidt te investeren om je bedrijf en merk vanaf de start serieus neer te zetten en hebt dat ook nodig om jouw ideale klant aan te kunnen trekken. Zij verwachten professionaliteit en kwaliteit en dat mag jouw merk dan ook gaan ook uit stralen! 

Uit business coach traject

Je komt uit een intensief traject met een business coach en weet precies welke kant je op wil! Alleen je huidige merk blijft hierin achter en mag in deze flinke groeispurt van je bedrijf mee! Je bent klaar om door te pakken en jouw uitgestipte plan vanuit het coach traject door te zetten in concrete actie! Een merk (en website) waarmee je serieus genomen wordt is daar een groot onderdeel van!

Dit traject is niet voor jou als..

Je niet gelooft dat alles – en dus ook je merk – energie is en het je niet uitmaakt hoe je merk eruit ziet of overkomt

Je het prima vindt om aan de eerste de beste jouw product of dienst te verkopen – zolang je maar geld verdient!

Je niet bereid bent te investeren ook in tijd om jouw merk sterk neer te zetten

gratis intake

Ontdek wat ik voor jou kan doen!

Enthousiast over wat ik doe? Leuk! Ik hoor graag alles over jouw mooie onderneming en waar ik je bij kan helpen. Tijdens deze - volledig vrijblijvende - intake bespreken we al je vragen en kijken we of we een match zijn! 💜

foto: Sanne Marije Sanders

over emily

Intuïtief  
Strategisch
Creatief

👩🏼‍💻 Ik werkte als merkstrateeg voor grote bedrijven en hielp deze met het creëren van een merk waarmee ze zich sterk in de markt positioneerden. Dit was super leerzaam, maar gaf me niet de voldoening die ik zocht.

💃🏼 Nu zet ik mijn kennis en ervaring in voor ondernemende vrouwen die voelen dat ze een missie hebben!

💫 In alles wat ik doe combineer ik strategie en intuïtie  - een perfect duo waarmee elke actie de juiste richting krijgt en je grote stappen zet, zonder jouw hogere doel uit het oog te verliezen. 

👩🏼‍🏫 Daarnaast begeleid ik als part-time docent aan de Technische Universiteit van Delft bachelor en master studenten tijdens verschillende strategische design en branding vakken.

🧝🏼‍♀️ Ik zie mezelf als 'moderne heks', die met beide voeten op de grond staat. Ben constant mezelf spiritueel aan het ontwikkelen en combineer wat ik leer met mijn strategische en creatieve achtergrond.

Merken zijn ENERGIE! Kleur, vorm – creëren emotie en maken dingen los! Hoe heerlijk als dat precies de juiste energie is waarmee jij jouw klanten kan raken?

“Werken met Emily is een feestje. Ze voelt goed aan wat je wilt én wat bij je past. Ze is scherp en stelt de goede vragen, waardoor je zelf nog net weer wat scherper nadenkt over wat je eigenlijk wilt en wat je beweegt. Ze heeft een hele fijne ontspannen aanpak, komt met goede voorbeelden, waarmee ze je enorm helpt om je gevoel te verwoorden en verbeelden. Zij vertaalt dit vervolgens naar een professionele merk identiteit. Wat je ontvangt is prachtig en kloppend. Zoek je sensitiviteit, creativiteit en professionaliteit, mét een hart en prachtig resultaat? Bel Emily!”

Martine Beverdam
Verander Manager

“Ik heb nu een supertoffe huisstijl waarmee ik serieus word genomen. Het match bij mij als persoon en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf + het trekt de juiste klanten aan! Het proces met Emily was heel chill, het ging soepel en ik had het idee dat we snel op een lijn lagen en ze mij begreep vanaf het eerste moment. Ik ben superblij dat ik een merk heb die ik mezelf eigen kan maken. Want ik kan van alles maken in Canva en dat is zo fijn!”

Emel
De Content Coach

“Emily heeft mijn nieuwe merk identiteit ontworpen en in één woord is onze samenwerking magisch te noemen! Emily werkt van binnen naar buiten en kijkt eerst naar waar je kernwaarden liggen, wat je belangrijk vindt en wat je wil uitstralen. Daarna gaat zij aan de slag met wat zij goed kan – namelijk dat vertalen naar beeld. Ik was gelijk al enthousiast over wat ze had gemaakt – zij heeft haar ding gedaan en mijn merk identiteit is echt fantastisch! Mijn klanten vinden het prachtig, ik vind het prachtig! En het staat precies voor wat ik wil uitstralen.”

Marjolein Stokker
InnerPracht

Let’s get that energy moving!

Enthousiast? Plan een gratis & vrijblijvende intake!

FAQ

Wat is de investering voor dit?

De kosten voor een branding traject liggen tussen de 2500.- en 3300,- afhankelijk van jouw wensen – deze bespreken we tijdens de intake, waarna je een offerte op maat ontvangt. 

Je ontvangt hiervoor sowieso een volledig op jouw energie afgestemde nieuwe merk identiteit, compleet met logo, lettertypes, kleurenpalet en grafische elementen (iconen, illustraties, etc) – opgeleverd in Canva met templates om zelf super eenvoudig in stijl social media posts en andere uitingen voor je merk te maken.  

Uiteraard kan je dit in termijnen betalen. Standaard is de verdeling 50% aanbetaling, 50% bij oplevering van project. Maar in overleg kan dit ook anders worden verdeeld.

Kan ik in termijnen betalen?

Yes dat kan! Standaard is de verdeling 50% aanbetaling, 50% bij oplevering van project. Maar in overleg kan dit ook anders worden verdeeld over meer termijnen.

Hoelang duurt het traject?

Ongeveer 7 weken van start tot oplevering, afhankelijk van wanneer de tussentijdse momenten in onze agenda’s passen. 

Ik weet niet hoe Canva werkt, is dat erg?

Nee zeker niet! Gelukkig is Canva een heel intuïtief en makkelijk programma. Bij de oplevering geef ik je graag uitleg over het programma, zodat je zelf ermee aan de slag kan. 

Zit Canva Pro bij de prijs inbegrepen?

Omdat het een abonnement is dat jaarlijks/maandelijks wordt betaald, is de aanschaf van Canva Pro (10,- / maand) voor eigen rekening. Zo kan je ook gemakkelijk zelf bepalen hoelang je het wilt gebruiken. 

Krijg ik ook de bestanden als .jpg etc?

Yes! Ik lever alle bestanden ook op via Dropbox als .jpeg  zodat je ze bijvoorbeeld op je website of op andere uitingen kan gebruiken Of gemakkelijk door kan sturen naar anderen die jouw logo nodig hebben bijvoorbeeld. 

Ik heb al een logo dat ik graag wil houden

Uit ervaring weet ik dat bij het vernieuwen van een huisstijl een bestaand logo vaak niet meer ‘klopt’ en uit de toon valt. Het totaalplaatje moet kloppen, en dat werkt het beste met een nieuw logo, die past bij deze nieuwe vibes. Wil je toch graag je bestaande logo houden, neem dan even contact op, dan kijken we of we een match zijn.

Maak je ook websites?

Jazeker, na het branding traject ontwerp en bouw ik jouw website in WordPress, volledig in jouw nieuwe stijl. Zodat jouw online visitekaartje ook helemaal klopt. We bespreken dit tijdens de intake, zodat ik dit mee kan nemen in jouw persoonlijke offerte. 

Ontvang mijn gratis ebook 'Let the energy flow!'

 

Waarin ik je vertel hoe je in 5 stappen jouw merk weer helemaal afstemt op jouw energie en zo de leukste klanten aantrekt.

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨