fbpx

Big Magic Programma

4 maanden online programma
voor intuïtieve ondernemers

start 30 november

Investering: 397,- excl btw

Minimale waarde 800,-

Voor veel van ons is het een gek jaar geweest, misschien deed je bedrijf het geweldig, misschien wat minder. Hoe dan ook was het een jaar waarin er veel ruimte ontstond voor reflectie en introspectie en de ‘normale’ gang van zaken flink werd opgeschud.

En dat heeft, in ieder geval bij mij, een hoop los gemaakt – ook in positieve zin! Er zijn veel ideeën, plannen en dromen ontstaan, die ik dolgraag in 2021 tot leven wil – en ga – brengen.

En ik kan me voorstellen dat jij die plannen en dromen ook hebt! Ik zou het mega zonde vinden als al dat geniaals, al die magie op de plank blijven liggen. Tijdens het Big Magic programma gaan we samen jouw plannen en dromen tot leven brengen.

In een fijne groep met intuïtieve ondernemers maken we vanuit het Holistisch Business Model Canvas jouw next level onderneming concreet in een mega solide fundering waar vanuit je jouw onderneming in een magische stroomversnelling brengt in 2021!

Let’s create BIG MAGIC!

We beginnen 30 november met een online live kick off waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en jouw dromen en plannen uitspreken en op papier zetten. Waar ben je trots op het afgelopen jaar? Waar wil je met je bedrijf naar toe groeien en wat mag je daarvoor los gaan laten of juist verder ontwikkelen? Dat borrelende gevoel waar je mee loopt mag nu uitgesproken worden.

In december en begin januari laten we alles lekker verder ‘sudderen’. De winter is namelijk de ideale periode om naar binnen te keren en dat wat er bij je speelt te onderzoeken en te verkennen. De natuur staat stil en dat mag jij ook doen. Tijdens deze winter maanden gaan we dan ook niet hard aan het werk, we laten de tijd en de natuur lekker z’n werk doen. Wel zal ik je zo nu en dan reflectie vragen stellen of een korte opdracht opsturen om je te prikkelen en om jouw mooie dromen intern steeds verder te laten groeien en rijpen. 

Na de stilte in de winter en kerst periode beginnen we eind januari en februari samen met het creëren van jouw unieke Holistisch Business Model Canvas, waarin je jouw dromen concreet gaat maken en echt tot leven gaat brengen. Stap voor stap doorlopen we de verschillende onderdelen uit dit holistische model, waarin alle elementen in je bedrijf met elkaar in verbinding staan en zorgen voor de juiste flow en energie.

De maanden van het Big Magic programma zijn het ideale moment om een sterke fundering neer te leggen waar je volgend jaar volop de vruchten van mag gaan plukken.

Na dit programma:

 • Heb jij een mega solide fundering in de vorm van een uniek business model voor jouw next level onderneming en ben jij klaar om in 2021 BIG magic te creëren!
 • Heb je alle ruis weggefilterd en helderheid en focus op dat wat je ECHT wil, waar jij met je bedrijf naar toe wil groeien en heb je concreet op papier hoe dat eruit ziet in een business model.
 • Heb je kraakhelder waarom JIJ doet wat je doet, waar jouw unieke kracht ligt, waar je energie van krijgt en hebt dit in een slim en eigen Holistisch Business Model gegoten waarmee je onderneemt op jouw voorwaarden.
 • Heb je nagedacht over je next level aanbod – en dit afgestemd op je ideale klant
 • Weet je welke prijzen je gaat vragen en durft hier voor te staan
 • Weet je waar je in gaat investeren om nog verder te groeien als ondernemer en wat je onderneming nodig heeft voor die next level versie
 • Heb je een kraakheldere en pakkende boodschap geformuleerd waarmee je jouw ideale klant echt weet te raken
 • Weet je via welke kanalen je deze boodschap naar buiten gaat brengen.
 • Heb je met jouw unieke Holistisch Business Model Canvas alles in handen om in 2021 jouw onderneming in een prachtige stroomversnelling te brengen!

Maand thema’s

December

Reflectie & naar binnen keren

Januari

Verstilling, dromen laten ‘sudderen’

Februari

Concretiseren van jouw dromen / Holistisch Business Model Canvas

Maart

Naar buiten brengen van jouw unieke boodschap

Wat mag je van mij verwachten?

Dat ik de komende 4 maanden voor je klaar sta als:

 • Een positieve en enthousiaste cheerleader aan de zijlijn die je helpt groots te dromen 
 • Een strategische coach die helpt jouw dromen concreet te maken en slimme stappen te zetten die je in de juiste richting brengen
 • Een liefdevolle stok achter de deur om jouw dromen nu echt in de wereld te zetten – en niet langer uit te blijven stellen 
 • Een fijne omgeving met gelijkgestemde, intuïtieve ondernemers, waarin we elkaar naar nog grotere hoogtes gaan brengen dan we los van elkaar hadden kunnen bereiken

En ook dat ik improviseer waar ik voel dat dat nodig is. Het programma staat in grote lijnen uitgestippeld, maar daar binnen laat ik ruimte voor het proces van de groep en wat er op dat moment speelt.

Wat verwacht ik van jou?

 • Commitment aan het proces: overgave aan de rust en stilte in de winter maanden 
 • Tijd nemen voor reflectie en het laten ‘sudderen’ van je dromen 
 • Vanaf eind januari wekelijks 1,5 – 2 uur inpland om de (reflectie)opdrachten te maken en ruimte te nemen voor je eigen proces en gedachtes 
 • Dat je groots durft te dromen – en je meest ambitieuze dromen uitspreekt zodat je daar ook echt naar toe kan gaan werken.  
 • Dat je eerlijk bent tegen jezelf, alle verwachtingen van buitenaf en van jezelf losschudt en teruggaat naar jouw kern, jouw waarheid en dat wat jij voelt dat je te doen hebt – hoe scary en overweldigend dat ook kan zijn!

We gaan voor BIG magic!

Dit programma is voor jou wanneer:

 

Je vertrouwt op je eigen gevoel, je eigen intuïtie en daar de ruimte voor wilt geven in je onderneming

Je al een tijdje bezig bent als ondernemer, een mooi aanbod hebt, maar voelt dat er meer in zit

Je jouw onderneming grootser en dichterbij jezelf wilt neerzetten en behoefte hebt aan hernieuwde focus op dat wat er echt toe doet

Je nieuwe positieve energie door je onderneming wilt laten stromen en vanuit flow en met focus grote stappen wilt zetten het komende jaar

Je voelt dat je blijft hangen in de dagelijkse bezigheden en je dromen op de plank blijven liggen 

Je meer impact wilt maken met jouw onderneming, meer mensen wilt helpen met dat waar jij in uitblinkt, maar nog zoekende bent naar een manier waarop je dat kan doen die écht bij jou past – en waar je echt energie van krijgt

Je klaar bent voor BIG magic in 2021!

“Emily volgt haar intuïtie, maar denkt ook strategisch met je mee in het grotere geheel. Ze daagt je uit om ook even anders te kijken. Met recht een geweldige brand coach en een bijzondere vrouw om mee samen te mogen werken!”

 

Romy Barendse
House of Essence

“Het voelt nog steeds ongelooflijk. Maar binnen een uur tijdens een 1:1-sessie wist Emily door haar bevraging al mijn ideeën concreet te maken. Waar ik geen samenhang zag in mijn aanbod, maakte zij er een holistisch beeld van. Nog steeds kan ik dat gevoel terughalen. Wat een verademing. Ineens voelde ik vanuit mijn tenen dat dit is wie ik ben en wat ik wil gaan doen.”

 

Jeannette Pullen

“Ik houd van Emily’s benadering en de manier waarop ze de diepte in weet te gaan en tegelijk heel praktisch en doelgericht blijft. Ze luisterde heel goed en kwam steeds terug bij dingen die eerder waren gezegd. Persoonlijk vond ik de klik heel fijn.”

 

Marleen Mulder
Minimal Mass

“Ik heb nu concreet wat ik precies doe met mijn onderneming, heb inzicht in mijn eigen proces en werkwijze en kan dat nu in 1 zin uitleggen. Dat zorgt voor rust en overzicht, vanuit daar kan ik weer verder ontwikkelen. Het mooiste inzicht was dat waar ik energie van krijg en wat mij altijd al bezig houdt, direct verband heeft met waar ik klanten mee wil hebben. Emily gaf de juiste inzichten op het juiste moment, stelde kritische vragen of opmerkingen om richting te geven. Ze zag snel structuur in wat ik vertelde, opschreef, wil zijn, etc. En daar wordt ik natuurlijk blij van!

 

Neomi Knibbe

“Emily heeft me het inzicht gegeven dat mijn "beren op de weg" alleen maar in mijn hoofd bestaan. Dus dat kan ik zelf oplossen (empowering). Verder heeft ze me heel praktische opdrachten heeft meegegeven en doelen om verder mee aan de slag te gaan. PLUS de inspiratie om dat direct te gaan doen!”

 

Marleen Mulder
Minimal Mass

Planning

Maandag 30 November 19.30 | Kick off via Zoom
Reflecteren & dromen uitspreken

December

Elke week op maandag een vraag, korte opdracht voor jezelf of liefdevolle reminder om je droom te laten sudderen, ontwikkelen en de stilte op te zoeken. 

Januari

Start met Holistisch Business Model Canvas
Groepsessie: Maandag 11 januari 19.30 via Zoom

Wekelijks een nieuwe video met introductie van volgend onderdeel HBMC (18 & 25 januari) 

Februari

Wekelijks een nieuwe video met introductie van volgend onderdeel HBMC (1, 8, 15, 22 februari)

Groepssessie: online live Q&A maandag 15 februari via Zoom

Maart

Video met introductie van laatste onderdeel HBMC (1 maart)

Afsluiter, reflectie & vervolgstappen definiëren
Groepssessie: online afsluiter maandag 9 maart via Zoom

Investering

€397,-

of twee termijnen van 198,50 

Dit programma heeft een waarde van minimaal 797,- maar voor deze editie wil ik het graag zo toegankelijk mogelijk maken en met een heerlijke groep aan de slag gaan!

De volgende editie gaat de prijs sowieso omhoog. 

Wat krijg je:

 • Live online kick off op 30 november
 • Gefaciliteerde ruimte voor verstilling en laten groeien van je dromen in december & begin januari
 • Vragen, opdrachten, inspiratie tussendoor
 • Werkbladen voor Holistisch Business Model Canvas + mogelijkheid om 2x in te sturen voor feedback van mij
 • 7 exclusieve video’s waarin ik je meeneem in de verschillende onderdelen van het Holistisch Business Model Canvas
 • Tussentijdse online groepssessie via Zoom
 • Tussentijdse live Q&A via Zoom
 • Live afsluiter met de groep via Zoom
 • De eerste 10 aanmeldingen ontvangen een persoonlijk verrassingspakket in de post 💌 

Alle zoom sessies zijn later terug te kijken, mocht je er niet live bij kunnen zijn 

Schrijf je in vóór 30 november
Op die dag gaan we samen als groep van start!

De eerste 10 inschrijvingen ontvangen een mooi en persoonlijk verrassingspakket t.w.v. 47,- in de post 💌

over emily

Intuitief
Strategisch
Creatief

Ik weet hoe belangrijk rust en ruimte voor mezelf zijn om vanuit focus en flow te ondernemen. En ik weet ook hoe lastig het kan zijn om die rust en ruimte in te bouwen, wanneer je ook klanten hebt die je liefde en aandacht wilt geven. Maar wanneer je los wilt breken van de gebaande paden, weg van wat de massa doet, is verstilling essentieel. Luisteren naar je jezelf, naar wat je diep van binnen voelt en vertrouwen op dat wat je binnenkrijgt. Én daar naar handelen! Tijdens het programma help ik je die verstilling op te zoeken, te luisteren naar jouw innerlijk weten en dat vervolgens concreet te maken in jouw onderneming.

We creëren samen een Holistisch Business Model dat echt past bij JOU, juist anders dan de rest want f*ck de hokjes! Vanuit flow, vanuit de juiste energie en oneindige creativiteit.

Opgeleid als Strategic Designer en inmiddels ook docent in dit vakgebied op dezelfde Technische Universiteit Delft, weet ik precies hoe je jezelf als bedrijf en merk sterk in de markt positioneert – hele waardevolle methodes die helpen om slimme strategische stappen te zetten. Maar alleen met ratio werken hierin doe ik niet meer. Dan ga je voorbij aan de ziel van een onderneming, die juist essentieel is. 

Daarom combineer ik die kennis met mijn intuïtieve, spirituele kant en persoonlijke ontwikkeling. Zo breng ik strategie en intuïtie samen waardoor je een onderneming creëert die succesvol draait op JOUW voorwaarden. Waarmee je slimme stappen zet die dicht bij jezelf blijven. Waarin je 100% jezelf kan zijn en op jouw manier een grote impact maakt. Ratio meets gevoel.

Het is mijn missie om de wereld van spiritualiteit en wetenschap/ratio samen te brengen, er is zoveel meer dan we kunnen verklaren. Alles is energie en ik geloof dat met actie vanuit de juiste intentie, vanuit het hart, echte leiders het verschil gaan maken.

Ik werkte als merkstrateeg en art director bij een branding bureau, runde als co-founder een eigen branding bureau en had ooit zelfs mijn eigen chocolade winkel. Het ondernemen zit in m’n bloed en I love it!

Waarom: omdat je zelf de regels bepaalt – zelf de richting kiest en ik het heerlijk vind om los te breken van de standaard hokjes, de gebaande paden en wat iedereen al doet.

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨