Waarom dit ‘werk’ voor mij zo logisch is

jan 15, 2020

Al jong zat het erin: sfeer vatten in mooie beelden. Creatief met wat er voor handen was in de tijdschriften van mijn moeder spendeerde ik zondagen lang met knippen, sorteren, samenvoegen, plakken en kleuren. De beelden uit de magazines combineerde ik tot pagina vullend materiaal – waarna ik de witruimte opvulde met mijn tekenkunsten. Foto’s afmaken, patronen overnemen of bloemen natekenen. – heerlijk! Een eigen sfeer op elke pagina, vaak met verrassende combinaties die voor mij heel logisch waren. Op iedere pagina wist ik een nieuwe, eigen energie te vatten. Compleet de tijd vergeten in mijn eigen ‘bubbel’ van kleuren, vormen en sfeer. 

En wat nu de grap is – of eigenlijk is het bloedserieus – is dat ik van mijn passie als kind mijn werk heb gemaakt. Dit keer niet met tijdschriften, maar met fantastische vrouwelijke ondernemers, waarvan ik hun energie mag vatten in een uniek en eigen merk. 

Want uiteindelijke zijn merken niet meer, en zeker niet minder, dan ENERGIE! Kleur, vorm, creëren emotie en maken dingen los! Hoe heerlijk als dat precies de juiste energie is waarmee jij jouw klanten kan raken? En wat een fantastisch ‘werk’ dat ik daarmee mag helpen! 

Vandaar – energetic brand powered from within! Want het begint bij jou – jouw energie – ik maak het alleen maar tastbaar! 

Liefs, 

Emily 

Let's start!

Brand Energy Scan

Hoe komt jouw merk écht over? Tijdens de Brand Energy Scan neem ik jouw merk(energie) onder de loep en bespreken we wat jouw merk uitstraalt vs. wat je wíl uitstralen. En ontvang je concrete actiepunten om de leukste klanten aan te trekken met jouw merk!

Power Traject

Een unieke merk identiteit waarin jouw energie volledig naar voren komt en jij jouw leukste klanten aantrekt! In dit 1:1 branding traject voor vrouwen met een wereldmissie creëer ik een merk identiteit waarin alles 'stroomt' en jij jouw missie groots in de wereld zet!