fbpx

Waarom dit ‘werk’ voor mij zo logisch is

jan 15, 2020

Al jong zat het erin: sfeer vatten in mooie beelden. Creatief met wat er voor handen was in de tijdschriften van mijn moeder spendeerde ik zondagen lang met knippen, sorteren, samenvoegen, plakken en kleuren. De beelden uit de magazines combineerde ik tot pagina vullend materiaal – waarna ik de witruimte opvulde met mijn tekenkunsten. Foto’s afmaken, patronen overnemen of bloemen natekenen. – heerlijk! Een eigen sfeer op elke pagina, vaak met verrassende combinaties die voor mij heel logisch waren. Op iedere pagina wist ik een nieuwe, eigen energie te vatten. Compleet de tijd vergeten in mijn eigen ‘bubbel’ van kleuren, vormen en sfeer. 

En wat nu de grap is – of eigenlijk is het bloedserieus – is dat ik van mijn passie als kind mijn werk heb gemaakt. Dit keer niet met tijdschriften, maar met fantastische vrouwelijke ondernemers, waarvan ik hun energie mag vatten in een uniek en eigen merk. 

Want uiteindelijke zijn merken niet meer, en zeker niet minder, dan ENERGIE! Kleur, vorm, creëren emotie en maken dingen los! Hoe heerlijk als dat precies de juiste energie is waarmee jij jouw klanten kan raken? En wat een fantastisch ‘werk’ dat ik daarmee mag helpen! 

Vandaar – energetic brand powered from within! Want het begint bij jou – jouw energie – ik maak het alleen maar tastbaar! 

Liefs, 

Emily 

Let's start!

Inner Journey

Je hebt iets groots te doen op deze wereld, dat voel je tot in je tenen! Nu is het tijd dat jouw bedrijf je daar volledig in gaat ondersteunen!

Dat je gaat doen waar je energie van krijgt, in plaats van waar je op leegloopt. En durft te staan voor jouw unieke waarde! Tijdens dit 3 maanden groepstraject gaan we in een kleine groep met gelijkgestemde intuïtieve vrouwen (met ballen!) vanuit intuïtie en strategie grote stappen zetten.

Deep Dive

 

Een dag weg van alle ruis, in de natuur - volle focus op jouw business & merk. Vanuit rust gaan we creëren en leggen we de basis voor jouw merk - vanuit intuïtie én strategie. Tijdens de Deep Dive brengen we alle elementen van jouw bedrijf samen in een strategie met gevoel.

1:1 online masterclass


Durven staan voor jezelf, jouw uniekheid als ondernemer is spannend, I know! Maar zo heerlijk als je het durft!

Tijdens deze online masterclass gaan we een eerste stap zetten in het creëren van een bedrijf waarin je 100% jezelf kan zijn. Waarin je doet wat je energie geeft en waarin je durft te staan voor jouw unieke waarde.

Brand Design & Coaching

In dit 1:1 branding traject voor intuitieve, sensitieve vrouwelijke ondernemers die zichzelf groots op de kaart durven zetten, creëer ik een unieke merk identiteit waarin alles 'stroomt' en jij de leukste klanten aantrekt!

Ontvang mijn gratis ebook 'Let the energy flow!'

Waarin ik je vertel hoe je in 5 stappen jouw merk weer helemaal afstemt op jouw energie en zo de leukste klanten aantrekt.

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨