fbpx

Waarom dit ‘werk’ voor mij zo logisch is

jan 15, 2020

Al jong zat het erin: sfeer vatten in mooie beelden. Creatief met wat er voor handen was in de tijdschriften van mijn moeder spendeerde ik zondagen lang met knippen, sorteren, samenvoegen, plakken en kleuren. De beelden uit de magazines combineerde ik tot pagina vullend materiaal – waarna ik de witruimte opvulde met mijn tekenkunsten. Foto’s afmaken, patronen overnemen of bloemen natekenen. – heerlijk! Een eigen sfeer op elke pagina, vaak met verrassende combinaties die voor mij heel logisch waren. Op iedere pagina wist ik een nieuwe, eigen energie te vatten. Compleet de tijd vergeten in mijn eigen ‘bubbel’ van kleuren, vormen en sfeer. 

En wat nu de grap is – of eigenlijk is het bloedserieus – is dat ik van mijn passie als kind mijn werk heb gemaakt. Dit keer niet met tijdschriften, maar met fantastische vrouwelijke ondernemers, waarvan ik hun energie mag vatten in een uniek en eigen merk. 

Want uiteindelijke zijn merken niet meer, en zeker niet minder, dan ENERGIE! Kleur, vorm, creëren emotie en maken dingen los! Hoe heerlijk als dat precies de juiste energie is waarmee jij jouw klanten kan raken? En wat een fantastisch ‘werk’ dat ik daarmee mag helpen! 

Vandaar – energetic brand powered from within! Want het begint bij jou – jouw energie – ik maak het alleen maar tastbaar! 

Liefs, 

Emily 

Let's start!

Brand Energy Scan

Hoe komt jouw merk écht over? Tijdens de Brand Energy Scan neem ik jouw merk(energie) onder de loep en bespreken we wat jouw merk uitstraalt vs. wat je wíl uitstralen. En ontvang je concrete actiepunten om de leukste klanten aan te trekken met jouw merk!

Deep Dive

 

Een dag weg van alle ruis, in de natuur - volle focus op jouw business & merk. Vanuit rust gaan we creëren en leggen we de basis voor jouw merk - vanuit intuïtie én strategie. Tijdens de Deep Dive brengen we alle elementen van jouw bedrijf samen in een strategie met gevoel.

Brand Design & Coaching

In dit 1:1 branding traject voor intuitieve, sensitieve vrouwelijke ondernemers die zichzelf groots op de kaart durven zetten, creëer ik een unieke merk identiteit waarin alles 'stroomt' en jij de leukste klanten aantrekt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨
Powered by