fbpx

persoonlijk afgestemd 1:1 traject

Brand Transformation

let’s create magic!

For those who dream beyond the average

Dit traject is voor de ondernemers die dromen van groot, groter, grootst. Die voelen dat ze klaar zijn om hun business & brand naar een hoger plan te tillen. Terug naar de essentie, jouw strategie en merk laten ontvouwen vanuit intuïtie, vanuit verbinding met je hart. En op die manier boven de massa uitstijgen, voorbij aan de standaard, weg van de gebaande paden.

Kan jij je indenken wat voor giga impact jij gaat maken wanneer je jouw missie volledig kan leven met jouw onderneming? Welke ultieme, onvergetelijke ‘brand experience’ je gaat neerzetten wanneer deze puur vanuit jouw unieke energie komt? En welk onvoorspelbaar ripple effect jouw onderneming gaat en mag hebben op iedereen die je onderweg inspireert.

I can! Ik kan niet wachten om samen met jou dit avontuur aan te gaan en jouw business & brand naar dat hogere plan te tillen. Je weet dat het de bedoeling is. 

Interne Magie

Vanuit rust & ruimte creëren vanuit het hart
Laten groeien en bloeien met een slimme strategie

Een nieuwe fase in jouw ondernemerschap, tot leven gebracht in een kraakheldere positionering en Holistisch Business Model. We maken ruimte en brengen focus in je onderneming, verbinden met jouw ideale droomklant en vertalen jouw unieke ‘magic’ naar een aanbod waarin je niet alleen doet waar je energie van krijgt, maar waarmee je op een authentieke manier een diepe impact maakt. We tillen samen jouw onderneming naar een hoger niveau, vanuit strategie & intuïtie. Het resultaat: een solide fundering, waarin alles met elkaar in verbinding staat en de energie volop stroomt. Vanuit focus en flow word jij een magneet voor jouw droomklant.

Na deze fase ontvang je een mooi opgemaakt document waarin jouw ‘Interne Magie’ is vastgelegd. Deze bestaat o.a. uit:

 • Jouw visie & drive – waarom jij doet wat je doet
 • Jouw ‘magic’ – dat wat jou uniek maakt
 • Aanbod & verdienmodel (prijzen + structuur)
 • Jouw ideale klant & hun behoefte
 • Jouw merkenergie – waar je voor staat en de energie die je uitstraalt (kernwaarden)
 • Jouw unieke boodschap

Externe Energie

Jouw interne transformatie brengen we extern tot leven
Unieke merk identiteit die raakt tot in de ziel

Je mag jezelf laten zien, op jouw unieke manier, met jouw authentieke energie. We laten jouw merk boven de massa uit stijgen en brengen de externe energie energie in lijn met de ‘interne magie’. As within, so without. Een holistisch merk ‘ademt’ in ieder detail dat waar je voor staat en brengt vanuit ieder onderdeel – en als geheel – de juiste energie over. We vertalen jouw interne magie naar een merk identiteit waarin jouw energie volledig tot leven komt. Een merk waarin de essentie van jouw onderneming direct overkomt en raakt tot in de ziel. We zorgen en voor dat jouw droomklanten ‘aangaan’ op deze vibe en het allerbelangrijkste: dat jij vol trots en zeker naar buiten treedt met jouw prachtige missie en onderneming! 

Na deze fase heb jij alle elementen in handen waarmee je vanuit jouw unieke energie jouw missie met de wereld deelt. Je ontvangt:

 • Moodboard
 • Logo & beeldmerk
 • Typografie en toepassing hiervan
 • Kleurenpalet inclusief codes voor digitaal & drukwerk
 • Grafische elementen (iconen/symbolen)
 • Social media templates
 • Ontwerp voor visitekaartje
 • Email handtekening 
 • Ingerichte Canva Pro omgeving
 • Jouw eigen Brand Book

Een sterk, holistisch merk faciliteert jouw constante en eindeloze stroom van groei en potentie. Geeft jou dat extra zetje om nog een niveau hoger te gaan, om verder te dromen en een ambitie niveau neer te zetten waar je ook intern weer op doorgroeit. 

Persoonlijk 1:1 traject

Weg van de standaard hokjes

Ik pers je niet door een standaard traject. Iedere ondernemer is uniek en vanuit jouw groei potentieel maken we de transformatie van binnen naar buiten. We breken los van de standaard hokjes, gaan weg van de gebaande paden en laten jouw onderneming boven de massa uit stijgen. Zodat jij op jouw manier weer anderen mag inspireren hun eigen pad te volgen! 

Strategie meets intuïtie

Gerichte actie vanuit het hart

We gaan vanuit rust creeren. Maken ruimte voor dat wat er wil ontstaan. De wijsheid zit al in jou. Jij voelt het al, diep van binnen. Ik help je dit gevoel naar boven te halen & te vertalen in een authentieke onderneming die 100% draait op jouw voorwaarden. Waarin jouw unieke kracht volledig tot z’n recht komt én maken dit zo concreet dat je dit ook zelf moeiteloos kan vertellen en overbrengen. 

Voor ondernemers met een missie

laat die positieve energie stromen!

We maken jouw droombedrijf realiteit. De solide fundering zorgt voor overzicht en rust in je business, focus op dat wat er echt toe doet en waar jij energie van krijgt. Jouw prachtige, eigen merk identiteit laat de energie stromen in alle onderdelen waar klanten mee in aanraking komen en geven jou de boost om vol trots jouw boodschap met de wereld te delen! Hallo impact! 

Als start van het Interne Magie traject duiken we een dag samen de natuur in. Los van de ruis en de dagelijkse energie, terug naar de essentie. Verbinden met wat je voelt in plaats van alleen op ratio blijven doorgaan. Dat moment stilstaan is zo belangrijk voor het proces, dat is waar de ruimte onstaat voor pure magie!

na dit traject

Heb jij jouw business & brand naar een hoger plan getild en alles in handen om deze groei door te zetten en echt te leven – vanuit focus en flow. Je bent mega trots op jouw prachtige merk en raakt vanuit liefde en eindeloze positieve energie jouw droomklant tot in de ziel.

Brand Book

Persoonlijke gids voor focus & flow

Bij oplevering van de merk identiteit ontvang je jouw persoonlijke Brand Book waarin de Interne Magie en Externe Energie zijn gebundeld. Met dit Brand Book heb je alles in handen om jouw merk op een unieke, eigen en herkenbare manier naar buiten te brengen en de focus te houden op de strategie die we in dit traject samen neerleggen. 

Keep in touch

Bonus bonus bonus

Omdat ik het superbelangrijk vind dat jouw nieuwe merk echt eigen voelt én blijft voelen, houden we ook na de oplevering contact. Loop je ergens tegen aan? Zijn alle templates in Canva fijn om mee te werken of kunnen we deze nog aanvullen? Zit je vast of wil je gewoon even ergens over sparren? Tijdens 2 online sessies van 45 min brengen we weer focus en flow aan.

Online presence

Extra: website flow & ontwerp

Breng jouw merk(energie) ook digitaal tot leven op je website. In deze extra optie maken we samen de vertaling naar een ultieme website flow & ontwerp, waarin we jouw boodschap & energie op een unieke en logische manier overbrengen op jouw droomklanten.

Emily van Vught

Holistic Brand Expert, Designer & Intuïtief  Ondernemer

Met ruim 6 jaar ervaring in het bedrijfsleven en als ondernemer en ruim 3 jaar ervaring als docent op de Technische Universiteit Delft op het gebied van branding, strategie & positionering weet ik hoe groot de impact van een sterk merk kan zijn. 

Maar het draait niet alleen om strategie, het draait ook om gevoel, intuïtie en de juiste ‘energie’ overbrengen. Om vanuit rust echt te luisteren en voelen wat er wil ontstaan en daar vanuit flow in meebewegen. Holistic branding gaat voor mij om het samenbrengen van alle componenten in jouw bedrijf en merk - zodat de energie overal doorheen stroomt en jij jouw missie kan leven en uitdragen - op jouw unieke manier. Vanuit mijn scherpe intuïtie help ik je om terug te gaan naar de essentie, weg van de ruis, weg van de gebaande paden.

We creëren een strategie en een merk die niet alleen op papier kloppen - maar echt een ziel hebben. Een merk waarmee je niet alleen succesvol bent in de markt en bij je droom klanten - maar waarmee je ook zuiver en dichtbij je zelf blijft. 

Opleidingen & functies

2014 - 2015 | Master Strategic Product Design (Ir/MSc) TU Delft
2017 - nu | Part-time docent Industrial Design Engineering, TU Delft
2020 | Reiki I
2021 - nu | Intuïtie Practitioner, Centrum voor effectieve intuïtie

Eigen bedrijven

2013 | Choc pop-up | Chocolade pop-up store 
2015 - 2017 | Faker Agency | strategie & branding bureau
2017 - nu | Emily van Vught | holistisch business& brand expert
2020 - nu | Slow Calendar | Co-founder met Romy Barendse

Verschenen in

Let's create magic!

Klaar om jouw bedrijf & merk naar het volgende niveau te tillen? Yess! In dit 30 min gesprek hoor ik dolgraag meer over jouw mooie onderneming en kijken we of we een match zijn. 

Download het gratis ebook: Holistisch Business Model Canvas

Breng jouw business naar het volgende niveau! Met het Holistisch Business Model heb jij jouw unieke waarde weer kraakhelder voor ogen en werk je vanuit focus en flow aan de groei van jouw onderneming!

Gelukt!

Let's chat! 💫
1
💬 stuur me een berichtje
Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een traject? Stuur me een berichtje! 🧡✨